Afbeelding
Foto: Martijn Linthorst

Juraini Ferary (22)

-Wat ben je hier bij RODI Media zh aan het doen?
"Ik ben hier op visite. Even een colaatje drinken. Ik kom hier wel vaker even langs. Vroeger, toen de krant Delft op Zondag een kantoor had op de Koornmarkt, kwam ik altijd al langs. Gewoon even praten met iedereen en een snoepje pikken."

-Ben je geboren en getogen in Delft?
"Ik kom oorspronkelijk uit Spijkenisse. Daar ben ik geboren en getogen. Ik woon wel al lang in Delft, want in 2003 ben ik in het Oostblok gaan wonen."

-Waarom heb je voor Delft gekozen?
"Ik ben doordeweeks in een tehuis van IPSE De Bruggen, van maandag tot en met vrijdag. Dit tehuis is aan de Nieuwe Plantage. In het weekend slaap ik lekker bij mijn vader en moeder."

-Wat doe je allemaal bij IPSE De Bruggen?
"Met de fiets ga ik er helemaal heen. De werklocatie is Craeyenburch in Nootdorp. Ik heb het er erg naar mijn zin. Mensen van het hoofdgebouw en de andere begeleiders vinden mij aardig. Vooral Marjan, mijn persoonlijke begeleider vind ik lief."

-Waar bestaat je werk uit?
"De vakgerichte projecten zijn altijd bij winkelcentrum De Parade."

-Heb je nog iets leuks meegemaakt?
"Met Robbie Nootenboom ga ik af en toe sporten in Craeyenburch, en ik ben pas ook naar Kijkduin geweest. Dat was voor mijn verjaardag. Ik mocht een restaurant kiezen en koos voor een Mexicaans restaurant. Daarna hebben we nog over de boulevard gelopen."