De derde fase van Het Lookerparck in Den Hoorn is deze zomer in de verkoop gegaan.
De derde fase van Het Lookerparck in Den Hoorn is deze zomer in de verkoop gegaan. Foto:

Grote belangstelling voor de vervolgfase van het Lookerparck

DEN HOORN – Nieuwbouwproject Lookerparck, onderdeel van Lookwest in Den Hoorn, grenzend aan Delft, is in trek. In eerdere fases van nieuwbouwproject Het Lookerparck in Den Hoorn zijn al prachtige appartementen en grondgebonden woningen gerealiseerd.

De derde fase, met daarin uitsluitend grondgebonden woningen, is deze zomer in verkoop gegaan. Er zijn nog enkele woningen beschikbaar. Momenteel zijn er vier verschillende woningtypes te koop in Het Lookerparck. Een aantal rijwoningen (Alba en Aurea), twee-onder-één-kapwoningen (Atlas) en semibungalows (Blush). Bij de semibungalow bestaat de mogelijkheid om het volledige woonprogramma op de begane grond te realiseren. Kopers ervaren daarmee de voordelen van een appartement èn een grondgebonden woning.

Na een druk bezochte start-verkoop, is er voor verschillende woningtypes een notariële loting geweest. Nadat veel optanten kopers werden, zijn er extra twee-onder-één-kapwoningen in verkoop gebracht. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met één van de makelaars. "Ook wat betreft woningen die onder optie zijn, adviseren wij u om het kenbaar te maken als u er interesse voor heeft", aldus een woordvoerder van de ABB Bouwgroep.

Meer info is te vinden op de website www.lookerparck.nl of te verkrijgen bij ABB Bouwgroep via (0184) 495 495 en makelaars Noordam Makelaardij via (0174) 528 828 en Van Silfhout & Hogetoorn Makelaars via (015) 212 52 88.