'Het is de hoogste opbrengst ooit'

DEN HOORN – Den Hoorn besteedt extra aandacht aan de seizoensopening tegen DHL. Rondom het duel worden diverse festiviteiten georganiseerd. Yvonne Ruiterman weet er alles van.

- Wat kunnen bezoekers zondag allemaal verwachten?
"Ten eerste is er natuurlijk de wedstrijd tegen DHL en na afloop hebben we een heel programma. Zo worden tijdens de wedstrijd drankjes en hapjes aangeboden door leden van de Club van 100. a de wedstrijd is er een optreden van DJ Layon Nais en wordt het eindbedrag van de actie 'We fight Cancer' bekendgemaakt."
- Hoe zal dat in zijn werk gaan?
"Op 6 juni hebben is er heel de dag gevoetbald tussen elftallen van Schipluiden en Den Hoorn. Ook heeft er een veiling plaatsgevonden. Hiermee hebben we een prachtig bedrag opgehaald dat overhandigd zal worden aan Jolanda van der Berg, ambassadrice van Fight Cancer. Zij heeft zelf aan kanker geleden en houdt haar indrukwekkende verhaal. Vervolgens zal DJ Layon Nais verder draaien."
- Kun je al wat verklappen over het opgehaalde bedrag?
"Nee, dat bewaren we echt tot aanstaande zondag. Wel kan ik zeggen dat het de hoogste opbrengst ooit is. Bovendien zijn er ook andere leuke nieuwtjes, waarvoor het zeker waard is om zondag te komen kijken."