Afbeelding
Foto:

Huis te koop: Adenauerlaan 3, Delft

DELFT – Petra, haar man Arno en hun twee zonen Bas en Sam hebben negen jaar met veel plezier gewoond in deze extra brede ééngezinswoning. Het huis staat in een fijn straatje, waar de buren sociaal met elkaar omgaan. De preventie-app, speciaal voor de bewoners van deze straat ontwikkeld, is daar een goed voorbeeld van.

Mocht er eens iets gebeuren in de straat, dan is een druk op de preventie-app een probaat middel om alle buren in te schakelen. Binnen een mum van tijd zal er alarm geslagen worden, mocht er echt iets aan de hand zijn. Inbrekers hebben op deze manier weinig kans. "Dat werkt heel goed, mag ik wel zeggen", aldus Petra, die echt trots is op haar voortuintje. "Zelf vind ik dat het mooiste van de straat."
De tuin aan de achterzijde mag er trouwens ook zijn. In 2012 nog is die tuin helemaal opgeknapt. Met natuurtegels bestraat is de tuin zeer onderhoudsvriendelijk. Een ruime tuin, waarin je makkelijk de zon op kunt zoeken. "We hebben ook een elektrisch zonnescherm, dus als je wilt zoek je de schaduw op", zegt ze. Een mooie schuifpui, die er oorspronkelijk al in zat, biedt vanuit de kamer toegang tot de tuin. Achter in is er een grote berging, waar makkelijk een aantal fietsen in gestald kan worden. "Het huis is zeker niet gehorig", zegt ze. "Je hebt hier totaal geen last van de buren."
In de, ten opzichte van andere ééngezinswoningen, extra brede en ook extra lange woonkamer staat een aantal op maat gemaakte meubelen. Onder meer het wandmeubel. "Eventueel ter overname beschikbaar, inclusief bijpassende salontafel en eettafel", zegt ze.
Er is een prachtige afwerking van het plafond, met langs twee zijden inbouwspots die met een afstandsbediening aan en uit geschakeld kunnen worden. Aan de voorzijde is de modern uitgevoerde keuken, die uitgerust is met diverse inbouwapparatuur. Vanuit de keuken is er goed contact mogelijk met mensen die zich in de woonkamer bevinden.
"Op de eerste verdieping zijn twee slaapkamers", gaat ze verder. "Die aan de voorzijde is iets groter gemaakt, waardoor beide kamers nu even groot zijn. Bij ons doen ze prima dienst als kamers voor de kinderen. In de grote kamer achter heb je de mogelijkheid om een balkon te maken."
Verder is er op de eerste verdieping een fraai gemoderniseerde badkamer, met douchecabine, toilet en een dubbele wastafel. "Op de tweede verdieping hebben we onze slaapkamer", zegt ze. "Hier is nog een tweede slaapkamer, inclusief twee inbouwkasten van een meter diep, over de volle breedte van de kamer. Uiteraard blijven ook die achter. Van boven heb je een leuk uitzicht op de groene omgeving rond het huis."
Op de tweede verdieping, die ook aangepast is, bevindt zich verder een apart washok. "Natuurlijk zijn er nog diverse andere indelingsmogelijkheden van deze woning."

Het huis staat dicht bij de winkels van winkelcentrum De Buitenhof. Daarnaast zijn basisscholen nabij gesitueerd en zijn ook het station en de uitvalswegen makkelijk bereikbaar.

De vraagprijs voor deze woning is 279.500 euro. Geïnteresseerd in deze woning? Voor meer informatie: ZO Makelaars, (015) 212 99 88 of www.zo.nl.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding