anja, Patrick en het team van Bar, Partycentrum en Restaurant Tout le Monde verwelkomen je graag. (Foto: PR)
anja, Patrick en het team van Bar, Partycentrum en Restaurant Tout le Monde verwelkomen je graag. (Foto: PR)

Tout le Monde: gastvrijheid op elk moment van het leven

Algemeen

PIJNACKER - Het mooie van horeca is dat je mensen ontmoet en faciliteert bij bijzondere momenten in het leven. En wat ons betreft maken we ook van een ‘gewoon’ avondje uit eten zo’n bijzonder moment”. Tanja, Patrick en het team van Bar, Partycentrum en Restaurant Tout le Monde verwelkomen je graag voor een borrel, lekker eten of een bruisende party! 

Tout le Monde is hèt adres als je lekker even uit wil. Beginnend met een borrel aan de bar met je vrienden, gevolgd door een lekker hapje eten. Vanaf 16.00 uur is de bar open. Tout le Monde beschikt over een uitgebreide wijnkaart en verschillende bieren op tap en op fles.

Restaurant en catering
Wie vervolgens besluit om lekker te blijven eten kan kiezen uit een keur van gerechten die met liefde en passie worden klaargemaakt. “Regelmatig vernieuwen we de kaart”, kondigt Tanja aan. Of je nu van vlees, vis of vegetarisch houdt, er is altijd wel iets van je gading bij. Wie met een groter groep van 12 personen of meer wil komen eten, wordt aangeraden te reserveren. Dat kan heel eenvoudig via de website www.toutlemonde.nl. Wie van de heerlijke gerechten van Tout le Monde elders wil genieten, kan altijd een beroep doen op de cateringservice. “Wij regelen catering op de door u gewenste locatie, indien nodig met al het personeel en materiaal dat daarvoor nodig is.

Feest en samenzijn
Maar uiteraard is Tout le Monde ook zélf een geweldige locatie. Voor een feest, een verjaardag, een jubileum, een babyborrel of natuurlijk voor een fantastische bruiloft. Tout le Monde heeft twee zalen ter beschikking waar je met 250 personen in totaal terecht kunt. Of je nu een receptie wil geven, een buffet wilt of een spetterend avondfeest gaat geven, het kan allemaal. Neem gerust contact op met Tanja om te horen wat Tout le Monde u allemaal kan bieden! Doe je het liever allemaal zelf? Dan is het ook mogelijk de achterzaal te huren met eigen catering.

Samen
Tout le Monde is er ook voor die momenten die niet feestelijk zijn, maar waarop je wel graag bij elkaar wilt zijn: bijvoorbeeld met een (luxe) koffietafel na een begrafenis. Alles wordt uiteraard op uw wens aangepast. Tanja en Patrick staan voor u klaar, op elk moment van het leven.

Tout le Monde is te vinden aan de Noordweg 9 in Pijnacker. Tout le Monde is alle dagen geopend vanaf 16.00 uur, behalve op woensdag De keuken opent om 17.00 uur. Check ook altijd even op de site of het etablissement niet afgehuurd is.