Al meer dan 50 jaar is KA-ME-TA Tapijt een begrip in en rondom Den Haag
Al meer dan 50 jaar is KA-ME-TA Tapijt een begrip in en rondom Den Haag

KA-ME-TA Tapijt: alle soorten vloerbedekking in één winkel

Algemeen

DEN HAAG - Al meer dan 50 jaar is KA-ME-TA Tapijt een begrip in en rondom Den Haag. In de 900 m² grote winkel vindt u alle soorten vloerbedekkingen. Door de jarenlange ervaring, kennis, kunde en veel interesse in de branche is KA-ME-TA Tapijt de vloerenwinkel voor deskundig advies. 

“Bij KA-ME-TA Tapijt bent u aan het goede adres voor: tapijt, vloerkleden, trapbekleding, tapijttegels, vinylvloeren en kunstgras. Zo beschikken wij over 600 rollen tapijt en 200 rollen vinyl in alle soorten en maten. Vanuit onze vloerenwinkel met eigen magazijn is alles direct uit voorraad leverbaar.”

Voordelige prijzen én snel geleverd
“Door onze jarenlange relatie met fabrikanten en leveranciers kunnen wij niet alleen snel leveren, maar ook tegen de voordeligste prijzen vloerbedekkingen aanbieden. Naast onze scherpe prijzen leggen onze ervaren stoffeerders de vloerbedekkingen op de gewenste locatie. U bent van harte welkom in onze vloerenwinkel en u zult verbaasd zijn wat er bij KA-ME-TA Tapijt allemaal mogelijk is.”

Gratis parkeren
KA-ME-TA Tapijt zit aan de Amsterdamse Veerkade 51a in Den Haag en beschikt over eigen parkeergelegenheid. “Wanneer u arriveert in de Bierstraat, belt u en dan doen wij een parkeerpaaltje voor u naar beneden. Zo parkeert u direct om de hoek en helemaal gratis.” 

Showroom
Kom naar de showroom voor vrijblijvend advies! De openingstijden zijn van dinsdag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 18.00 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur. U kunt uw vraag ook stellen via het getoonde contactformulier op de website www.kametatapijt.nl of door te bellen naar het nummer 070 – 346 70 44.