Muziek op Schoot
Muziek op Schoot

Muziek op Schoot bij Rootz Muziekschool

Algemeen

Bij Rootz Muziekschool kan je zangles nemen en les op een groot aantal instrumenten. Maar er worden bij Rootz ook cursussen aangeboden voor de allerkleinsten (van 4 maanden tot 4 jaar): De cursus “Muziek op Schoot” is bedoeld voor kind en ouder/verzorger SAMEN. (ouder/verzorger kan ook opa /oma of een vertrouwde oppas zijn). Er wordt gezongen, geluisterd en bewogen, gedanst en geklapt en er wordt gebruik gemaakt van voor jonge kinderen geschikte instrumentjes.

Op 14 september gaat er bij Rootz in Delft een nieuwe serie Muziek op Schoot van 10x van start op woensdagen. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Kijk voor info en aanmelden op rootzmuziekschool.nl/cursussen/muziek-op-schoot/. 

Ook voor sommige instrumenten is het mogelijk om op korte termijn te starten met lessen. Bijvoorbeeld met een ‘kennismakingscursus’ (= 4 individuele lessen van 30 minuten voor in totaal 88,50 euro). Rootz heeft leslocaties in Delft, Pijnacker en Nootdorp. Informatie is te vinden op rootzmuziekschool.nl. Je kan ook bellen met 015-3694902.