Kom kijken, doe mee!
Kom kijken, doe mee!

Culturele Instuif in Pijnacker-Nootdorp

Algemeen

PIJNACKER-NOOTDORP -  Van 5 tot en met 23 september openen nagenoeg alle culturele organisaties in Pijnacker, Nootdorp en Delfgauw wagenwijd hun deuren zodat iedereen kan zien en ervaren wat zij te bieden hebben. Kom jij ook langs om te kijken wat bij jou past? Er is een ruime keuze aan activiteiten.

“Zin in zingen, toneelspelen, dansen of een instrument bespelen en (nog) niet de stap genomen om dat echt te gaan doen? Kom dan naar de eerste Culturele Instuif en ervaar eens hoe leuk het kan zijn!”, aldus Caroline Grootenboer, coördinator culturele instuif. “Op zondag 25 september sluiten we de reis af met een spectaculaire uitvoering tijdens het evenement: De Verbeelding.”

Zingen
Zing je graag? Kijk dan eens bij de verschillende koren die zich presenteren. Bijvoorbeeld bij Cantores Amatores, Chr. Jeugdkoor Zamarien, Gospel Popgroep PUUR!, Cantando Pijnacker, Vivace of Voice of Praise.

Dansen
Of kom je liever in beweging en wil je genieten van dansen? Er zijn verschillende dansscholen, ieder met een eigen aanbod. Je kan meedoen bij Balletstudio Belinda, Creating Art Productions, De Dansacker, YDL Dance Studio-Balletschool Delfgauw.

Toneel
Zou je wel eens toneel willen spelen? Kijk of Het Voetlicht iets voor je is.

Muziek
Bespeel je een muziekinstrument en wil je samen spelen met anderen? Of wil je een muziekinstrument leren bespelen? Kom kijken bij Hildegard Mandos, Muziekschool Pijnacker, Muziekvereniging Excelsior Pijnacker, Muziekvereniging Haaglanden, Pijnackers Kamerorkest, Rootz Muziekschool of Vioollespraktijk. Cultuur gaat leven door het zelf te doen.

Magazine
“Kom kijken en doe mee met wat de culturele organisaties speciaal voor jou organiseren.” Meer informatie is te lezen in een uniek huis aan huis verspreid magazine dat is verspreid in de gemeente. Heb je deze niet ontvangen, kijk dan op www.culturele-instuif.nl voor de digitale versie.

“Ontmoet nieuwe mensen, ervaar de gezelligheid en wie weet word je zo enthousiast en heb je er ineens een nieuwe hobby bij! Hopelijk zien we je op de Culturele Instuif!”