Een puzzel van het Stadhuis van Delft is één van de prijzen die je kunt winnen
Een puzzel van het Stadhuis van Delft is één van de prijzen die je kunt winnen

Win prijzen in De Hoven Passage!

Algemeen

DELFT - Heb jij jouw aankoopbonnen uit De Hoven Passage van de maand augustus bewaard? Neem deze dan mee naar de prijzendag op zaterdag 27 augustus van 12.00 uur tot 16.00 uur en maak kans op mooie prijzen tot 250 euro! Op vertoon van jouw aankoopbon, mag je draaien aan het Rad van Holland.

Het ‘Rad van Holland’ vind je tijdens deze prijzendag bij de photobooth tussen DA drogisterij en Holland & Barrett. Je kunt alleen aan het rad draaien op vertoon van een aankoopbon. Op deze aankoopbon moeten ze kunnen zien dat je in de maand augustus minimaal 25 euro hebt besteed bij een van de ondernemers in De Hoven Passage. Draai aan het rad en maak kans op mooie prijzen van verschillende ondernemers uit De Hoven Passage. Denk aan een horloge van Lucardi, een puzzel van het Delftse stadhuis mede mogelijk gemaakt door The ReadShop Kempers en een goed gevuld pakket van Holland & Barrett. 

Gedichten
Naast de feestelijke prijzendag is er deze zaterdag nog meer te doen in het winkelcentrum. De woordentovenaar Jan Jense komt weer langs bij The ReadShop Kempers. De hele middag is hij er, om voor jou een gratis gedichtje te schrijven voor elke gelegenheid. Kom gezellig langs!

Winkels
Met ruim zestig verschillende winkels en de eerste drie uur gratis parkeren, is het overdekte winkelcentrum De Hoven Passage sowieso de ideale plek om al jouw inkopen te doen, zowel voor de dagelijkse boodschappen, kleding, huishoudproducten als een lekker hapje. Houd Delft op Zondag goed in de gaten. Regelmatig verschijnen hierin artikelen over de winkeliers. Wil jij nu alvast zien wat het winkelcentrum jou te bieden heeft? Op www.de-hovenpassage.nl vind je een uitgebreide lijst met winkels.