Welke bekende Indische tante wordt door Charles van Harling geinterviewd?
Welke bekende Indische tante wordt door Charles van Harling geinterviewd?

Win kaarten voor de Tong Tong Fair

Algemeen

DEN HAAG - De Tong Tong Fair is geworteld in de Indische hoofdstad van de wereld, Den Haag, en komt voort uit de Pasar Malam Tong Tong/Besar. Door samenzijn en creativiteit blijven ze de Indische cultuur ontwikkelen. De Tong Tong Fair: inspirerend, relaxed en gastvrij. Sinds 1959!

De Tong Tong Fair is een optelsom van een internationale beurs, een food event en een cultureel festival, georganiseerd in diverse themapaviljoens met podia. In het Indonesië-Paviljoen, een wijk van de Grand Pasar, vind je standhouders uit Jakarta, Depok, Tangerang, Bekasi, Bandung (West-Java), Yogyakarta (Midden-Java), Surabaya (Oost-Java), Bukittinggi (West- Sumatra), Jambi (Sumatra), Gorontalo (Sulawesi). Ook hun Nederlandse collega’s presenteren zich met exclusieve koopwaren uit Zuidoost-Azië evenals kooplieden uit Vietnam, Singapore, India en Thailand. De buitenlandse standhouders komen exclusief voor de Tong Tong Fair naar Nederland. De Tong Tong Fair is dan ook een van de grootste internationale evenementen van ons land. In de Eetwijk vind je Indonesische en Indische restaurants en waroengs. Het internationale Tong Tong Festival presenteert elk jaar een nieuw cultureel programma rond de mix van Oost en West in podiumkunsten, exposities, gesproken woord en actualiteit. De voorstellingen van het Tong Tong Festival vinden plaats op het Tong-Tong-Podium, in De Rotonde en Studio Tong Tong. Er zijn ook jaarlijks wisselende tentoonstellingen. Food for thought!

De 62e Tong Tong Fair vindt plaats van donderdag 1 t/m 11 september 2022 op het malieveld in Den Haag. Delft op Zondag en het Kasteeltje mogen 4x2 kaarten weggeven. De winnaars krijgen van ons een code waarmee ze op een willekeurige dag de Tong Tong Fair kunnen bezoeken. Stuur het antwoord op de vraag ‘Welke bekende Indische tante wordt door Charles van Harling geinterviewd?’ op naar maakkansopkaarten@delftopzondag.nl en wie weet...!