Dames dinsdag veteranen team
Dames dinsdag veteranen team

Dames hockey competitie op dinsdag bij Ring Pass

sport

DELFT - De Dames hockey Veteranen van Ring Pass Delft spelen al meer dan dertig jaar met veel plezier een competitie op de dinsdagochtend op het sportcomplex in het Hof van Delftpark op het Westblok 1 in Delft). Het zijn officiële wedstrijden die door de KNHB worden georganiseerd. Nieuwe dames zijn van harte welkom in het team!

Sociaal
Naast het sportieve gedeelte is het sociale gebeuren ook belangrijk. Het is gebruikelijk dat er na afloop van een wedstrijd samen met de tegenstander gezamenlijk geluncht wordt en jaarlijks wordt er door de Hockeybond een groot toernooi georganiseerd waarvan de opbrengst naar een goed doel gaat.

Nieuwe dames
Iedereen vanaf dertig jaar en (veel) ouder die het leuk vindt om (weer) te gaan hockeyen in competitieverband wordt uitgenodigd om zich aan te sluiten bij het team. Wil je niet ieder weekend aan wisselende speeltijden gebonden zijn, dan ben je welkom om het Dames dinsdag veteranen team te komen versterken. Ook graag reageren bij beschikbaarheid op invalbasis.

Trainen
Ben je enthousiast geworden, kom dan gerust een keer kijken bij Ring Pass Delft of train een keer mee om te kijken of hockeyen in dit team iets voor jou is. De trainingen worden wekelijks gehouden op donderdagavond van 19.45 uur tot 21.15 uur.

Aanmelden
Voor meer informatie of aanmelding kun je een mail sturen naar carlabekenes@gmail.com. Carla, die vanaf haar elfde bij Ring Pass Delft hockeyt waarvan ongeveer 25 jaar bij de Dinsdag Dames, neemt dan contact met jou op. 

“Hopelijk tot ziens op Ring Pass Delft!”