Bij Haco Delft vind je traditionele en trendy meubels
Bij Haco Delft vind je traditionele en trendy meubels

Laat u inspireren door Haco Delft!

Algemeen

DELFT - Bij Haco Wonen en Slapen vindt u inspiratie, woonideeën en meubels tegen een scherpe prijs. U bent hier dan ook op de juiste plaats als u uw woning opnieuw wilt inrichten.

Bij Haco Delft vindt u traditionele en trendy industriële meubels. De meubelseries zijn gestyled met de mooiste woonaccessoires, zoals vloerkleden, lampen, schilderijen en nog veel meer. Laat u verrassen!

Meubels
Bij Haco vindt u ongetwijfeld voldoende inspiratie om uw zithoek geheel volgens uw wensen vorm te geven. Ook is er een ruime keuze aan eettafels, in verschillende houtsoorten en maten. Bent u op zoek naar een eetkamerstoel? Haco heeft een groot assortiment. Hetzelfde geldt voor bedden en kasten. Op de kastenafdeling vindt u kledingkasten verkrijgbaar in verschillende maten, kleuren en uitvoeringen. Als u de juiste maten meeneemt, dan helpt het team van Haco Delft u graag met het ontwerpen van de juiste kledingkast.

Accessoires
Met smaakvol uitgekozen design meubels zorgt u al voor een compleet andere uitstraling. Woonaccessoires zorgen voor de finishing touch en maken uw interieur pas echt persoonlijk. Kijkt u bij Haco daarom zeker eens naar lampen, beeldjes, klokken, schilderijen, spiegels en vloerkleden voor extra charme.

Kom langs!
Geïnteresseerd geraakt in het aanbod van Haco Delft? Kom inspiratie en ideeën opdoen in de mooie woonwinkel op Woonboulevard Leeuwenstein, Leeuwenstein 13. Parkeren kan gratis voor de deur. Haco Delft is ook elke zondag geopend. Voor vragen kunt u altijd mailen naar delft@haco-wonen.nl of bellen naar 015-2850601.