Van 't Kassie naar de Schuur
Van 't Kassie naar de Schuur

Van ‘t Kassie naar de Schuur

Algemeen

DEN HOORN - Na zes jaar komt er weer een nieuwe versie van dit festival. Met kunst en cultuur voor iedereen in schuren en kassies aan de Woudselaan & Lookwetering. Een grote verscheidenheid aan optredens, voorstellingen, workshops en kinderactiviteiten. Verschillende buitenbars met livemuziek en foodtrucks. Kom je ook?

Het festival Van ‘t Kassie naar de Schuur is een verwijzing naar de tijd van vroeger, naar de schuurfeesten die veel werden georganiseerd. Inmiddels hebben de tuinderijen in het gebied plaatsgemaakt voor bedrijven en woningen, maar de schuren en kasjes bij de tuinderswoningen zijn gebleven. Voor de bewoners van de Woudselaan en omstreken een mooie gelegenheid dit festival op touw te zetten. Op 21 podia in kassen, schuren en buitenruimtes vindt een grote verscheidenheid aan optredens, voorstellingen, workshops en andere activiteiten plaats. Gericht op heel Midden-Delfland, van jong tot oud!

Dit culturele evenement vindt plaats op zaterdag 27 augustus 2022 van 14:00 uur tot 18:30 uur, aan de Woudselaan in Den Hoorn. Muziek wordt verzorgd door De Maxima’s, Atlas Absent, Horizontal Side Members, Meyendel, Danny de Graaff, Bluegrass Bandits, Strijkkwartet, Quarteto Il Corno, The Buut, Ruji, Skavenhage en Caeckelbont saxofoonkwartet. Toneel wordt verzorgd door VAT 75, ODO en Komfort & Joy- Sound of Music. Dance for Life Studio verzorgt dansoptredens. Kijk voor het volledige programma en meer informatie over kinderactiviteiten, workshops, een tentoonstelling en foodtrucks op www.cultuurstek.nl. Hier zijn tevens tickets te koop voor 10 euro.