BMW 318 Cabrio occasion
BMW 318 Cabrio occasion

Een al wat oudere, maar nog in perfecte staat verkerende cabrio

Algemeen

DELFGAUW – Wat is er mooier dan op een warme zomeravond lekker een stukje te toeren in een cabrio? De kap naar beneden, de zon op je hoofd en de wind door je haren. 

Dat treft, want bij Citonda in Delfgauw staat nu een  BMW 318 Cabrio occasion. Het betreft een automaat. De auto gaat al even mee, hij is van 2002, maar is nog in perfecte staat. Niet alleen de carosserie, maar ook de cabriokap is nog in zeer goede conditie. En de tellerstand? Die staat op een heel schappelijke 155.209 kilometer. De laatste grote beurt is uitgevoerd bij 145.500km, en dat was inclusief vier nieuwe banden. De auto is verder ook uitgerust met talloze opties, zoals de afneembare trekhaak, 17 inch lichtmetalen velgen, navigatie, boordcomputer en xenon verlichting. Ook airco ontbreekt niet, voor als die zon op je hoofd toch te heet is en je liever met de kap erop rijdt. En loopt het straks naar de koudere maanden, dan zit je goed in de elektrische lederen stoelen, die tevens voorzien zijn van stoelverwarming.

Dorpsgarage
Spreekt de beschrijving aan? Kom dan gerust eens kijken en proefrijden bij Citonda in Delfgauw, de dorpsgarage waar oprechte vriendelijkheid, service en betrouwbaarheid vooraan staan. Bij Citonda aan de Noordeindseweg in Delfgauw lopen ze niet achter. Het bedrijf beschikt over alle apparatuur en expertise om de modernste auto onder handen te kunnen nemen. De service en knowhow zijn wél ouderwets goed. “Wij kennen onze klanten nog bij naam”, aldus mede-eigenaar Wilma Hekkema, die samen met haar man Robert het bedrijf runt. Voor kleine klusjes als het vervangen van een lamp of een accu kun je gewoon even binnenlopen. Moet uw auto blijven, dan voorziet Citonda altijd in vervangend vervoer: een auto, of desgewenst een fiets en de bus stopt voor de deur. Het is een voorbeeld van hoe het team haar best doet de klanten zoveel mogelijk tegemoet te komen. Wie naar de recensies op www.citonda.nl kijkt ziet dat zij daar uitstekend in slagen!