Afbeelding

Win kaarten voor Het Grootste Zomerfeest van Nederland!

Algemeen

SCHEVENINGEN - Zaterdag 3 september laten we samen het strand van Scheveningen op haar grondvesten schudden tijdens Het Grootste Zomerfeest van Nederland! Ben jij bij deze editie van Live on the Beach? 

Kom op deze lekkere zomerdag met je vrienden genieten van een dag vol met koude drankjes en lekker eten. Met je voeten in het zand en uitzicht op zee, zing en dans je mee met de grootste muzikale Zonnegoden van ons land! 

Zonnegoden
De Zonnegoden die garant staan voor het zomerfeest van 2022 zijn onder meer Guus Meeuwis, Kraantje Pappie, Diggy Dex, Antoon, VanVelzen, Flemming, Meau en Snelle & De Lieve Jongens Band! De Host van de dag is niemand minder dan QMusic Middagshow DJ Domien Verschuren. Een nu al memorabele dag die jij en je vrienden niet willen missen!

Win kaarten!
Delft op Zondag en het Kasteeltje mogen drie keer twee kaarten weggeven voor Het Grootste Zomerfeest van Nederland. Stuur het antwoord op onderstaande vraag naar maakkansopkaarten@delftopzondag.nl en maak kans! Vraag: Welke Delftse artiest wordt op de foto door Charles van Harling geïnterviewd?

Wil je nu al verzekerd zijn van kaarten voor deze feestelijke dag? Ga dan naar www.liveonthebeach.nl en koop alvast je tickets voor hét zomerfeest van het jaar!

Welke Delftse artiest wordt op de foto door Charles van Harling geïnterviewd?