José en Bas Berkhout
José en Bas Berkhout

Een drankje voor de warme dagen

Algemeen

DEN HOORN - Voor hoge kwaliteit alcoholische dranken met een scherpe prijs, kunt u terecht bij Slijterij Berkhout in Den Hoorn.

De drankspeciaalzaak aan het Koningin Julianaplein is voor velen een vertrouwd en vast adres. De slijterij op de hoek van het Kon. Julianaplein in Den Hoorn heeft een lange historie. Maar nog steeds actueel en toonaangevend. Het assortiment van de winkel is zeer uitgebreid. Het bevat een brede selectie aan wijnen en sterke dranken.
Omdat er zoveel keus is, kan het lastig zijn om te kiezen. Dat is hier geen probleem! De specialisten van Berkhout helpen u graag en geven een passend advies. Vanaf het begin staat service en kwaliteit hier namelijk hoog in het vaandel. Jose en Bas Berkhout ontdekken steeds weer nieuwe flessen en graag willen ze hier hun klanten uit Den Hoorn en wijde omtrek deelgenoot van laten zijn.

Aanbiedingen
Bij Slijterij Berkhout zijn er doorlopend leuke aanbiedingen. Zo is er altijd een Wijn, Bier, Malt en Rum van Maand. Zo is de maandwijn op het moment Le Prinsce Zebra, de Malt van de Week een Waterproof en het Bier van de maand een zomerse La Trappe witte Trappist. Voor de warme dagen die in aantocht zijn is een mooie witte wijn, een rosé of een prosecco natuurlijke een aanrader. Naast het diverse assortiment aan wijnen heeft Berkhout ook opties voor liefhebber van sterke dranken, zoals exclusieve whisky’s.

Info
Voor meer informatie over openingstijden en het assortiment kun je terecht op de website: Slijterij-berkhout.nl.