Robin Schenkeveld van Autoservice Schenkeveld
Robin Schenkeveld van Autoservice Schenkeveld

Autoservice Schenkeveld is hét adres voor uw auto

Algemeen

SCHIPLUIDEN - Autoservice Schenkeveld is een BOVAG gecertificeerd, universeel autobedrijf dat werkt met alle merken. In deze dorpsgarage aan de Dorpsstraat 55 in Schipluiden - met klanten uit de hele regio - nemen de monteurs nog de tijd voor u, kunt u voor iets kleins zonder afspraak binnenkomen en staat service hoog in het vaandel. 

Werkplaats
Sinds 2016 is Autoservice Schenkeveld een zelfstandig en allround autobedrijf. Het dienstenpakket is ruim: voor onderhoud, reparatie en een APK kunt u hier terecht. Maar ook voor airco-onderhoud, schadeherstel en ruitreparatie zit u bij Schenkeveld goed. “Wij hebben niet voor niets ‘service’ in onze bedrijfsnaam opgenomen”, vertelt eigenaar Robin Schenkeveld. “Wij vinden het heel belangrijk dat u snel, veilig en vertrouwd weer op weg kunt met uw auto. Uw auto is u heel wat waard. Bij Autoservice Schenkeveld begrijpen wij dat. Uw voertuig is bij ons altijd in goede handen. In onze moderne werkplaats staat een klantgerichte bedrijfsvoering voorop. Onze complete service voldoet aan alle wensen, maar wij doen daar graag nog een schepje bovenop. Omdat we met een klein team werken, mag u persoonlijke aandacht van ons verwachten.” Het overschrijven van kentekens of het schorsen van auto’s, brommers, vrachtwagens, aanhangwagens en caravans, behoort eveneens tot de service.

Occasions
“En uiteraard ook voor de in- en verkoop van auto’s. Nieuw, maar vooral ook gebruikt.” Autoservice Schenkeveld heeft occasions staan tot een prijsklasse van ongeveer 25.000 euro. “Daar zitten ook goedkopere auto’s tussen, maar beslist geen barrels. Elke auto gaat weg met een nieuwe APK, een beurt en auto’s boven de 4500 euro worden standaard met twaalf maanden BOVAG garantie afgeleverd. We rekenen geen afleverkosten.” Uiteraard is iedereen welkom om de auto’s te komen bekijken, maar wie zich vooraf wil oriënteren vindt op de site www.autoserviceschenkeveld.nl het complete aanbod.