Afbeelding

Huis te koop wordt deze week aangeboden door Van Daal Makelaardij

Algemeen

DELFT- Vijf jaar geleden trokken Kizzy en haar partner in deze rustig gelegen eengezinswoning uit bouwjaar 1915. Hun oog was erop gevallen vanwege de charme, locatie en grote tuin op het zuidwesten aan doorgaand vaarwater “De Look”.

Buitenleven
“Het is een hele fijne buurt. Rustig, mooi groen en toch vlakbij Delft centrum”, vult Kizzy de voordelen nog aan. “Het grootste woongenot is het buitenleven in een heerlijke omgeving en een tuin van ongeveer zestig vierkante meter aan doorgaand vaarwater met de mogelijkheid om een bootje aan te leggen. Op het terras aan het water is het heerlijk toeven. En niet alleen wij houden van de tuin...Buurtkat Moppie komt regelmatig aanlopen en zit graag bij ons in de tuin!”

Voor elk wat wils
Ook qua faciliteiten ligt de woning op een centraal punt aldus de bewoonster. “Er zijn meerdere supermarkten in de buurt, maar ook een pizzeria, heerlijke lunchplekjes, (banket)bakkers, scholen, kinderopvang om de hoek, sportscholen, kappers en tennisbanen. Ook groen is er in de vorm van het Wilhelminapark. Wie met de kinderen naar de speeltuin wil, kan ook zijn hart ophalen. Speelvoorzieningen zijn op nabije afstand. Evenals het centrum van Den Hoorn en Delft”. Wie wat verder wil, zit met de auto zo op de uitvalswegen A4, A12 en A13. Een poort verschaft toegang tot het huis en de tuin, waarbij alle aangrenzende percelen recht van overpad verlenen.

Vernieuwing en isolatie
Binnen is het ook goed toeven. Met de komst van Kizzy en haar partner is de woning bijna helemaal gerenoveerd. Er werden een nieuwe keuken, badkamer, toilet en combi cv-ketel gerealiseerd. Tevens is de meterkast uitgebreid naar acht groepen. Het dak aan de achterzijde is vervangen en voorzien van nieuwe dakpannen en extra isolatie.

Mooie combi
De gehele benedenverdieping is geïsoleerd door middel van voorzetwanden met isolatie. Beneden ligt een parketvloer, die wit geverfd is en dik genoeg om nog op te schuren. Deze vormt een mooie combinatie met de gestuukte wanden, het strak afgewerkte plafond en de glas-in-lood ramen aan de voorzijde in de ruime woonkamer van ongeveer dertig vierkante meter.

Ruimtelijk
Een open trap in de living draagt zijn steentje bij aan het toch al ruimtelijke karakter van de woning. Boven ligt een OSB (Oriented Strand Board) vloer. Dit is een duurzame en unieke houten vloer, die bestaat uit samengeperste houtsnippers. De slaapkamer aan de voorzijde is gemaakt uit oorspronkelijk twee slaapkamers. Deze situatie is desgewenst weer gemakkelijk terug te brengen. De vliering is ruim en biedt genoeg mogelijkheid voor berging.

Nieuw avontuur
Aan de woning en diens omgeving ligt het dus zeer zeker niet dat Kitty en partner een nieuw avontuur aangaan met hun verhuizing naar Nieuw Delft. “Dit kwam gewoon toevallig op ons pad”, aldus de bewoonster.

Dijkshoornseweg 189, Delft
Vraagprijs is: 395.000 k.k.
Woonoppervlak is:76m2
Van Daal Makelaardij
Voldersgracht 33
2611 EV Delft
015-2127300
www.vandaalmakelaardij.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding