Den Haag Outdoor Festival
Den Haag Outdoor Festival

Win kaarten voor Den Haag Outdoor!

Algemeen

DEN HAAG - Den Haag Outdoor vindt dit jaar plaats op zaterdag 18 juni. Dan strijkt het Haagse Dance Festival Den Haag Outdoor (18+) voor de vierde keer neer in het schitterende Zuiderpark. Er zijn 5 area’s met fantastische stages.

Techno en House
Den Haag Outdoor biedt voor ieder wat wils. Techno-liefhebbers kunnen hun hart ophalen. In de gigantisch grote festivaltent met de rauwe Techno-sfeer kan het publiek losgaan op de stampende Techno beats. Daarnaast is er de Deephouse/Techhouse stage en de Urban/House Stage.

Foute hits
Het Grote Foute Feest is inmiddels ook een vaste en onmisbare waarde op het Haagse festival. Hier kun je meezingen met alle Nederlandstalige en foute hits die je kent. Hier is het een gezellige georganiseerde bende, waar je zelfs de karaoke-microfoon mag pakken als je durft.

ASTA
Tot slot is natuurlijk de ASTA Stage niet meer weg te denken van het festival. Hier wordt met Oldschool en Classics een ode gebracht aan de legendarische club aan het Spui en aan die tijd.

Festivalterrein
Den Haag Outdoor kenmerkt zich ook door de vele aantrekkelijke chill-area’s die overal op het festivalterrein te vinden zijn. Aan de waterkant geniet je van een koud biertje, een lekker wijntje of een heerlijke cocktail. Als je trek hebt gekregen van het dansen kun je terecht bij een food court dat een heus Foodtruck Festival op zich is. Uiteraard mag naast de inmiddels iconische zweefmolen en het reuzenrad niet ontbreken. Kun je de mooiste kust van Nederland ook nog zien vanaf Den Haag Outdoor!

Win kaarten!
Het Kasteeltje en Delft op Zondag mogen 2x 2 kaarten weggeven voor Den Haag Outdoor. Wat je moet doen om kans te maken? Stuur het antwoord op onderstaande vraag naar maakkansopkaarten@delftopzondag.nl en wie weet...! 

Vraag: Hoe heet de zanger die door Charles van Harling wordt geïnterviewd?

Afbeelding