Hoeveel pups zien jullie op de foto?
Hoeveel pups zien jullie op de foto?

Win kaarten voor PAW Patrol Live!

Algemeen

DEN HAAG - Na het grote succes van de PAW Patrol liveshow in 2019 komt de grootste internationale theatervoorstelling ‘PAW Patrol Live – De Grote Race’ exclusief terug naar Nederland en België vanaf juni 2022. En jij kunt hier kaarten voor winnen!

Ga in deze spectaculaire show samen met jouw favoriete PAW Patrol Pups op een heldhaftig, muzikaal avontuur. De enorm populaire Pups, bekend van Nick Jr., zijn alleen tussen juni en september 2022 in een selectief aantal grote theaters te zien, met een Nederlandse cast en volledig Nederlands gesproken.

Avontuur
Geen klus te groot, geen pup te klein… Deze unieke voorstelling boordevol avontuurlijke actie, energieke liedjes en hilarische humor is geschikt voor de hele familie én een mooie eerste kennismaking voor kinderen met live-theater. Net als in de tv-serie zullen ook in deze show belangrijke sociale vaardigheden, zoals samenwerken en problemen oplossen, aan bod komen door het teamwork en de unieke vaardigheden van de zeven Pups.

Op de foto
PAW Patrol is niets te dol! Dus komt één van de pups na de show nog naar de foyer van het theater om met de kleine theaterbezoekers op de foto te gaan.

Win kaarten!
Het Kasteeltje en Delft op Zondag mogen twee keer twee kaarten weggeven voor PAW Patrol Live – De Grote Race’ op 16 juli om 16.30 uur het World Forum theater in Den Haag. Kans maken op kaarten? Stuur het antwoord op onderstaande vraag dan naar maakkansopkaarten@delftopzondag.nl en wie weet win jij twee kaarten!
Vraag: Hoeveel pups zien jullie op de foto?