De dames van Lion Beddenschop staan altijd voor u klaar
De dames van Lion Beddenschop staan altijd voor u klaar

Lion Beddenshop is al ruim 25 jaar een begrip in Delft

Algemeen

DELFT - Zoals u misschien al heeft gezien hebben wij een hele verbouwing achter de rug en zijn wij afgelopen donderdag 5 mei weer geopend met onze vernieuwde winkel in winkelcentrum De Hoven.

We hebben een nog ruimer aanbod aan dekbedovertrekken, bed- en badgoed tegen de laagste prijzen! Ook onze uitgebreide collectie boxsprings en matrassen komt nu veel beter tot zijn recht. Van scherpe aanbiedingen in boxsprings en matrassen die direct leverbaar zijn tot onze luxere boxsprings leverbaar in iedere maat en verschillende stofkwaliteiten en kleuren.

Familiebedrijf
Wij zijn een familiebedrijf en staan al meer dan 40 jaar bekend om ons grote assortiment bed en badgoed, misschien wel de grootste van de regio en de beste prijs kwaliteit verhoudingen. Door eigen import kunnen wij u de laagste prijzen aanbieden. Ook in tijden als deze doen we ons best om de scherpste prijzen te hanteren en altijd met leuke aanbiedingen te blijven komen. De dames staan altijd voor u klaar om u een zo goed mogelijk advies te geven voor een goede nachtrust.

Gaat u op vakantie of gewoon lekker naar het strand in eigen land, wij hebben heel veel leuke strandlakens al vanaf 9,95. Een heerlijke badjas voor de sauna of voor thuis op de bank. Of heb je toch besloten om je slaapkamer een nieuwe look te geven? Bij Lion Beddenshop vind je alles voor een gezellige slaapkamer.

Lion Beddenshop is elke maandag geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur, dinsdag tot en met donderdag van 9.30 uur tot 17.00 uur, vrijdag van 9.30 uur tot 18.00 uur en elke zaterdag van 9.20 uur tot 17.00 uur. Voor meer informatie kunt u naar www.lionbeddenshop.nl/winkels/beddenwinkel-delft.