Nancy van de Wiel en Ben Duijnisveld bij de nieuwe Drive in Units Pijnacker (Foto: Koos Bommelé)
Nancy van de Wiel en Ben Duijnisveld bij de nieuwe Drive in Units Pijnacker (Foto: Koos Bommelé)

Trouwe medewerkers Ben en Nancy mede-eigenaar Teunissen en Berendse Vastgoed Projecten bv

Algemeen

PIJNACKER- Zo’n twintig jaar geleden startten Ben Duijnisveld (41) en Nancy van de Wiel (42) als jonkies hun carrière bij Teunissen en Berendse Vastgoed Projecten bv. Ben als ZZP-er en Nancy als stagiair. In de loop van de tijd zijn ze zeer betrokken geweest bij de ontwikkeling van Drive in Units in Delft en Naaldwijk. Met als kroon op het werk het mede-eigenaarschap van de firma, dat onlangs een feit werd.

Door Rianne Dekker

Directeur en eigenaar Eric Teunissen deed een deel van de aandelen in een project van 59 garageboxen, drie bedrijfsunits met verdieping en een nieuw filiaal van Drive in Units Pijnacker over aan zijn twee werknemers. Een mooie waardering voor twee decennia trouwe dienst. Nancy wil wel even kwijt dat ze deze prestatie niet alleen hebben neergezet. “Zonder Eric was dit er niet. Hij is iemand die een ander veel gunt. Het komt echt door zijn energie en die van de rest. Niemand doet het alleen”.  

Persoonlijke groei
Daarom is ze ook, zoals ze het zelf omschrijft, “blijven plakken”. Aanvankelijk als administratief en boekhoudkundig medewerkster, momenteel met een heel andere, bredere functie. “Ik houd me bezig met het onderhouden van contacten, bijvoorbeeld met kopers en de notaris, met het opmaken van overeenkomsten en de verkoop van de nieuwbouw ontwikkelingen”.  

Ben startte aanvankelijk als timmerman bij de nieuwbouw projecten. Nu is hij verantwoordelijk voor het beheer van de begroting, werkvoorbereiding en planning. “En ik steek ook nog graag fysiek een handje uit. Ik ben nog steeds timmerman, en ook mijn bus met gereedschap heb ik nog”.

Met je auto tot aan de deur
De Drive in Units hebben een vlucht genomen de afgelopen jaren. Met de auto tot aan de deur van je opslagruimte kunnen komen, zonder gedoe met karretjes. Idealer kan het niet. En aan die opslagruimte is dringende behoefte. Nancy, die zegt al een wachtlijst te moeten hanteren, legt uit: “Tegenwoordig zijn de schuurtjes bij nieuwbouwwoningen niet zo groot. Bovendien groeit het aantal ZZP-ers en bijvoorbeeld webwinkeltjes gestaag. Deze moeten hun spullen toch ergens kwijt. En als je verhuist heb je sowieso vaak opslag nodig. De redenen zijn dus heel divers”.

24/7 toegankelijk
Ben noemt het een groot voordeel dat bij de Drive in Units de huurders 24 uur per dag, zeven dagen per week toegang hebben tot hun opslag unit.

“Wat je nog veel ziet, is dat bij collega-bedrijven de units maar tot een bepaalde tijd toegankelijk zijn, en zelfs niet in het weekend. Bij ons is dat dus niet het geval. Men kan er 24 uur per dag in met een tag. Het terrein is verder goed beveiligd en afgesloten. En nog een mooie bijkomstigheid is, dat de klant qua vierkante meter-prijs bij ons het voordeligst uit is”.

Ontzorgen
Nancy vult aan: “Dat je klokje rond je spullen kunt wegbrengen is een luxe. Bijvoorbeeld voor (muziek)verenigingen, die na een optreden graag hun spullen nog terugbrengen. Zo heb je er de volgende dag geen omkijken meer naar. Het ontzorgt. Verder zit je bij ons niet vast aan lange contracten. De opzegtermijn is twee maanden”.