Ring Pass Heren 1 neemt het komende week op tegen Ede
Ring Pass Heren 1 neemt het komende week op tegen Ede

Ring Pass Heren 1 speelt eerste play-off richting Promotieklasse

Algemeen

DELFT - Na een gelijkspel uit bij Xenios (2-2) wist Ring Pass Delft Heren 1 zich zondag 15 mei al te plaatsen voor de play-offs richting de Promotieklasse. Het team zal het in de eerste ronde van de play-offs opnemen tegen M.H.C. Ede. Woensdag 1 juni om 20.30 uur speelt Ring Pass de eerste wedstrijd thuis, waarna het in het weekend zal afreizen naar Ede.


Support
Alle support en sfeer is woensdagavond welkom, waaronder ook spandoeken. Ontwerp een spandoek van maximaal 3 bij 3 meter voor tijdens de wedstrijd en lever deze uiterlijk dinsdagavond 31 mei in bij de bar van Ring Pass Delft. Deze zullen vervolgens opgehangen worden op de ballenvangers van het hoofdveld.

Uitwedstrijd
Op zaterdag 4 juni speelt Ring Pass om 16.00 uur uit tegen Ede. Indien beide teams één keer winnen, zal er een beslissende wedstrijd gespeeld worden. Deze zal indien nodig plaatsvinden op zondag 5 juni 16.00 uur, opnieuw uit bij Ede.

Nieuwe spelers
Afgelopen periode heeft Ring Pass ook al kort gekeken naar de toekomst van het team. Ben of ken jij iemand die een keer met Heren 1 zou willen meetrainen om zo volgend jaar een plekje in het team te bemachtigen? Neem dan contact op met trainer/coach van Heren 1, Dirk Wils.

Open training
Contact hierover is mogelijk via D.Wils@ziggo.nl. Wie weet sta jij na de play-offs met het team op het veld tijdens een van de open trainingen op de Delftse club.