'Wij nodigen u graag uit voor een gesprek met één van onze huidtherapeuten bij MH Kliniek'
'Wij nodigen u graag uit voor een gesprek met één van onze huidtherapeuten bij MH Kliniek'

Een stralende huid begint bij MH Kliniek

Algemeen

RIJSWIJK - MH Kliniek is dé plek waar u terecht kunt voor hoogstaande behandelingen op het gebied van huidverzorging, -verbetering, cosmetische chirurgie én permanente make-up. 

In deze modern ingerichte kliniek aan de Broekmolenweg vindt u meerdere specialisaties onder één dak terug. Deze multidisciplinaire aanpak maakt het mogelijk om vrijwel ieder huidprobleem effectief te behandelen. Heeft u bijvoorbeeld last van pigmentvlekken, couperose of acne? De gediplomeerde huidtherapeuten van MH Kliniek helpen u graag op weg naar een stralende en gezonde huid.

MH Kliniek is met trots premium partner van ZO Skin Health by dr. Zein Obagi. Dit van oorsprong Amerikaanse merk biedt geavanceerde producten die u de beste resultaatgerichte oplossingen geven. 

Renske Wind, eigenaresse MH Kliniek: “Bij MH Kliniek pakken wij graag de kern van het probleem aan. Het gebruik van de juiste producten thuis, in combinatie met de behandelingen in onze kliniek, zorgen voor het meest optimale resultaat. De producten van ZO Skin Health by dr. Zein Obagi zijn uitermate geschikt om de meest diverse huidproblemen doelgericht aan te pakken.” 

Een goede analyse is de eerste stap naar een gezonde huid
Voordat uw behandeltraject bij MH Kliniek begint, vindt er een kosteloos en vrijblijvend consult bij één van de specialisten plaats. Tijdens dit consult wordt er gebruikt gemaakt van de Observ 520X. Een huidscan met de Observ is dé nieuwste innovatie op het gebied van huidanalyses en de eerste stap naar huidverbetering. Naar aanleiding van de huidanalyse stelt de huidtherapeute een persoonlijk huidverbeterplan voor u op. Dit plan bestaat uit een volledig op uw indicatie afgestemd behandel- en productprotocol. 

Thuis begint u met het speciaal voor u ontwikkelde productprotocol van ZO Skin Health. Daarnaast vindt u ook in de behandelingen die u in de MH Kliniek ondergaat de producten van ZO Skin Health terug. Door uw protocol thuis goed af te stemmen op de behandelingen bij de huidtherapeute blijft uw weg naar huiverbetering in goede harmonie. 

“Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij nodigen u graag uit voor een gesprek met één van onze huidtherapeuten bij MH Kliniek.”

MH Kliniek Rijswijk
www.mhkliniek.nl
070 – 74 00 004