Broer en zus Bob Steijger en Robin Steijger
Broer en zus Bob Steijger en Robin Steijger

Kaas- en notenbar Steijger is dé winkel voor kaas en noten

Algemeen

DELFT - Al sinds 1969 is kaas- en notenbar Steijger niet meer weg te denken uit Delft. Voor heerlijke kaas en noten van kwaliteit bent u hier aan het juiste adres, want zoiets lekkers als de producten van Steijger heeft u nog nooit geproefd. 

Naast het verkopen van heerlijke delicatessen, houden zij zich ook bezig met het verduurzamen van de winkel. Zo doen zij aan duurzaam ondernemen. “Als de klanten hun eigen bakje of tasje meenemen, kunnen wij het voor hen inpakken. Dat scheelt zoveel aan plastic dat verbruikt wordt”, vertelt eigenaar Bob Steijger. 

Graskaas
Graskaas is de seizoenskaas die u moet proeven. En gelukkig is de graskaas verkrijgbaar bij kaas- en notenbar Steijger. Graskaas is de jongste kaas die er is. Hij wordt namelijk gemaakt van de melk van koeien die na de winter weer voor het eerst de wei in kunnen en het verse voorjaarsgras eten. Dit maakt graskaas de jongste kaas die er is. Het heeft een zachte en smeuïge smaak en dat moet u zeker een keer geproefd hebben.

Notenbar
Naast kaas zijn noten en pinda’s al ruim 52 jaar een begrip in Delft en omstreken. Al jarenlang brandt kaas- en notenbar Steijger al haar pinda’s en noten zelf, waardoor die altijd lekker vers zijn. Van gebrande noten, ongebrande noten, pinda’s tot noten mixen, Steijger heeft het allemaal.

De winkel is te vinden in De Hoven Passage aan de Martinus Nijhofflaan 26. Neem ook een een kijkje op www.steijgerkaasennoten.nl. hier kunt u meer informatie vinden over de producten . Ook kunt u hier terecht voor de openingstijden. Er wordt momenteel gewerkt aan de webshop die waarschijnlijk aan het einde van de zomer live zal gaan. 

Voor vragen kunt u mailen naar steijgerkaasennoten@gmail.com.