Wim Ammerlaan
Wim Ammerlaan

Wim Ammerlaan heeft nog continu werk

Algemeen

SCHIPLUIDEN - “Het is juist de mix van evenementen, de hotelbranche met zijn tv-installaties, sportgebouwen, elektro-installaties en Wifi bij particulieren, die zorgt voor een continuïteit in mijn werk de afgelopen decennia. Er zit geen piek, maar ook geen dal in”.

Aan het woord is Wim Ammerlaan van het gelijknamige Antenne- en Electrotechniek bedrijf. Zijn service bestrijkt drie gebieden. De distributie van beeld en geluid naar schermen bij internationale en nationale (sport)evenementen als schaatsen en wielrennen. 

Projecten
De installatie/reparatie van tv-ontvangst systemen voor particulieren en voor grote gebouwen ten behoeve van grote aantallen tv’s, bijvoorbeeld in hotels. En advies over alles om beeld en geluid van A naar B te krijgen. Wim zorgde bijvoorbeeld voor de tv-schermen in Thialf, en voor de VIP lounges tijdens de Olympische Spelen in Vancouver of het WK voetbal voor de jeugd. Hij gaat zich verder oriënteren op betaalbare oplossingen voor pijnpunten in bestaande installaties.

Bij alle schaatswedstrijden in West Europa en Noord Amerika zorgt Wim er voor dat de beelden op schermen in HD te zien zijn.

Contact
Het bedrijf zit gevestigd aan de Woudseweg 168. Voor vragen kunt u bellen naar 015-3808363 of mailen naar
WA_AE@hetnet.nl. Voor meer informatie kunt u ook terecht op www.wa-ae.nl

Op de website kunt u ook een aantal van de uitgevoerde projecten zien.