De raceauto van Jumbo
De raceauto van Jumbo

Ontmoet F1 BN’er bij Jumbo Buitenhof!

Algemeen

DELFT - Formule 1-fans moeten zaterdag 21 mei zéker een bezoek brengen aan Jumbo Buitenhof aan de Vrijheidslaan 1. Die dag komt een F1 BN’er naar de winkel om vragen van klanten over Formule 1 te beantwoorden. Een unieke Formule 1-ervaring die je niet wil missen!

De BN’er is er van 12.00 uur tot 13.00 uur en neemt de ‘Official Medical Car’ van de F1 mee. Reden genoeg voor Jumbo Buitenhof om er een leuk evenement van te maken. “Fantastisch dat we op deze manier een stuk Formule 1 naar Delft kunnen halen!”, aldus Jeroen de Bruin van Jumbo Buitenhof. “Het leeft enorm in Nederland en dus ook in Delft. Jumbo is natuurlijk ook groot fan van Formule 1 en sponsor van Max Verstappen. Dit komt nu samen in dit leuke evenement voor groot en klein. Geweldig dat deze F1 BN’er nu een uur beschikbaar is om alle vragen van onze klanten te beantwoorden.”

Prijzen
Er zijn die zaterdag ook twee circuitauto’s aanwezig waar klanten in kunnen zitten en foto’s van kunnen maken. Daarnaast is er een racesimulator waar iedereen gratis een paar rondjes in mag rijden. Er zijn leuke prijzen te winnen, dus doe je best! De snelste Sim-racer krijgt twee vrijkaarten voor een uur Sim-racen bij Race Square op Zandvoort. Ook is er een kassabonnenactie. Iedereen die zaterdag 21 mei tussen 8.00 uur en 12.30 uur boodschappen doet bij Jumbo Buitenhof kan zijn of haar kassabon inleveren met persoonlijke gegevens erop. De F1 BN’er trekt tegen 13.00 uur drie winnaars uit de bus. Deze drie klanten winnen een snelle ronde meerijden in de race-BMW op circuit Zandvoort op maandagavond 27 juni. Dus zeker de moeite waard om even langs te komen!