Het team van Idenburg Car Solutions. (Foto: EvE)
Het team van Idenburg Car Solutions. (Foto: EvE)

Idenburg Car Solutions, een begrip in Delft

Algemeen

DELFT -  Als veelzijdig autobedrijf is Idenburg Car Solutions het bedrijf waar u moet wezen voor onderhoud, reparaties, keuren en wassen. Idenburg is inmiddels een begrip in Delft en omstreken. Het team zorgt ervoor dat al uw zorgen uit handen wordt genomen en geeft de juiste zorg aan uw auto. 

Het bedrijf heeft een ruime en professionele werkplaats, waar het team genoeg ruimte en attributen genoeg heeft om te zorgen dat uw auto er weer tip top in orde is.

Persoonlijke service
Persoonlijke service staat bij Idenburg met stip op nummer één. Zij denken graag met u mee om tot de beste oplossing te komen en om aan uw wensen te voldoen. Wanneer u de garage binnen komt zult u merken dat er een familiaire sfeer hangt en dat u van harte welkom bent bij het vriendelijke personeel. Sinds 1 april is Idenburg Car Solutions officieel aangesloten bij Bosch Car Service.

Er wordt graag met u meegedacht. Indenburg streeft ernaar om tegen de allerscherpste prijzen te werken, de allerbeste adviezen te geven en de offertes volledig naar de wensen van de klant uit te voeren. 

Idenburg Car Solutions voert allerlei soorten onderhoud vlot voor u uit. Dit doen zij met grote deskundigheid. Zij zorgen ervoor dat u weer veilig de weg op kunt gaan. Het bedrijf bevindt zich aan de Schieweg 81. Voor meer informatie kunt u naar www.idenburgcarsolutions.nl

Voor vragen of het maken van een afspraak kunt u mailen naar info@idenburgcarsolutions.nl of bellen naar 015 2571670. Zij zijn elke maandag tot en met zaterdag geopend van 8.00 uur tot 17.00 uur en zondag van 10.00 uur tot 17.00 uur.