Koos van der Burgh leidt de spinners. (Foto: Koos Bommelé)
Koos van der Burgh leidt de spinners. (Foto: Koos Bommelé)

Voorlopig laatste evenement voor Debora

Algemeen

DELFT - Op zondag 8 mei vindt het voorlopige laatste evenement plaats vinden om geld op te halen voor Inloophuis Debora. Onder leiding van Koos van der Burgh gaan er een groep spinners fietsen om geld op te halen. Het evenement zal plaatsen vind bij voetbalvereniging Full Speed. Het belooft een hele happening worden.

U heeft het misschien al meegekregen dat er de afgelopen tijd druk geld werd ingezameld om de deuren van het inloophuis voor haar geliefde gasten open te houden. In de editie van zondag 17 april kon u al lezen dat de spinners bij elkaar ruim 45.000 euro hadden opgehaald. Voorzitter van de Debora Partnershipclub en de Commissie sponsorwerving, Paul Friskes, gaf aan dat het Inloophuis toe is aan een opknapbeurt. Voor dit laatste spinning evenement zullen de spinners fietsen om geld in te zamelen, zodat Debora kan uitbreiden en er meer ruimtekomt om haar gasten te ontvangen.

Groot feest
Tijdens het evenement zullen er veel supporters aanwezig zijn om de spinners toe te juichen. Tijdens het fietsen zullen de spinners, onder andere oud Full Speed spelers en oud Wippolderspelers, voorzien worden van ophypende muziek van Koos van der BURGH. Het evenement begint om 12.00 uur. Om 14.00 uur zal er een voetbal wedstrijd plaatsvinden tussen de eerste elftalspelers van Full Speed spelers en Wippolderspelers.

Doe jij mee?
Wil jij een steentje bijdragen? Dat kan! Inloophuis Debora zoekt namelijk nog mensen die mee willen spinnen. Ook is men op zoek naar een duo Salsadansers die op de dag zelf mensen kunnen entertainen. Verder zal die dag muzikaal ondersteund worden door een DJ. Lijkt het je leuk om mee te spinnen? Of wil je je opgeven als Salsa duo? Dan kun je mailen naar paul@friskes.nl