Afbeelding

Huis te koop wordt deze week aangeboden door Roepman Makelaardij

Algemeen

DELFT- Door onvoorziene omstandigheden hebben de bewoners van Parkzoom 19 nooit de gelegenheid gekregen om hun in december vorig jaar gekochte appartement ook daadwerkelijk te gaan bewonen. Zij hopen nu andere gegadigden blij te maken met de zonnige hoekwoning met prachtig uitzicht op de vijfde etage.

Zonnekamer
De bewoner en zijn vrouw wonen sinds tweeëneenhalf jaar in het centrum van Den Haag, maar het verlangen naar Delft, waar ze ooit al gewoond hebben, werd steeds groter. Vandaar de koop van het prachtige hoek appartement in de gewilde buurt de Hoornse Hof, in de wijk Voordijkshoorn. De bewoner over het interieur: “De woonkamer is heel groot, met naast het balkon op het zuidoosten een loggia (ruimte in de gevel van de woning) met twee openslaande deuren. Daar kan een prachtige zonnekamer van gemaakt worden. De woonkamer heeft aan alle kanten dubbel glas. Het energielabel is A, de woning is volledig geïsoleerd. Het ronde raampje in de woonkamer oogt speels en kan ook open. In de half open keuken vormen de keukenkastjes in het midden een soort kookeilandje, dat ook als zitbarretje kan fungeren. In woonkamer, keuken en hal ligt een lamelparket vloer. De ruime badkamer heeft een ligbad, inloopdouche en dubbele wastafel en is, evenals het toilet, prachtig modern en strak. In de bijkeuken is naast de bergruimte plaats voor een koelkast en aansluiting voor de wasmachine. De cv-combiketel bevindt zich hier ook. Er is een grote en een kleinere slaapkamer”.

Mooie combi
Ook buiten de woning, met een schitterend uitzicht op het Hof van Delftpark en aangrenzend water, is het goed toeven. “Het is rustig wonen met het centrum van Delft, station en TU op een kwartiertje afstand”, vertelt de bewoner. Supermarkten AH en Plus zijn in de buurt, buslijn 61 stopt om de hoek en uitvalswegen A4, A13 en N470 en ziekenhuis zijn goed bereikbaar. In de straat zelf is het gratis parkeren en bewoners hebben een eigen parkeerplek in de parking onder het gebouw. Hier bevindt zich ook de fietsenberging”.

Ideaal voor gezinnen
De wijk Voordijkshoorn is ruim opgezet, met veel groen en water. Ze bestaat uit verschillende buurten, waaronder de Hoornse Hof uit de jaren ‘90 en 2000. Het Hof van Delftpark biedt met de aanwezigheid van kinderboerderij, speeltuin en sportvelden vele mogelijkheden voor sport- en recreatie. Kortom: een fijne buurt waar veel gezinnen met kinderen zich thuis voelen.

Vriendelijke buurt
Twee dingen in het bijzonder vallen de man op. “Dat iedereen elkaar gedag zegt, het is een heel vriendelijke buurt. En dat de deuren in het complex automatisch open gaan met een tag. Dat vind ik erg luxe, als je dit bijvoorbeeld vergelijkt met de zware deurdrangers die ook in dit soort complexen aanwezig kunnen zijn”. Verder roemt hij de actieve VVE, waarvan hij regelmatig nieuwsbrieven en uitnodigingen voor vergaderingen krijgt.  

Parkzoom 19, Delft
Vraagprijs is: 449.500 k.k.
Woonoppervlak is: 117m2
Roepman Makelaardij
Molslaan 43
2611 RJ Delft
015-2134134
www.roepman.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding