Theo de Kok
Theo de Kok

Onmisbare krachten binnen een bedrijf

Algemeen

Waarschijnlijk als ondernemer zijnde wel herkenbaar; onmisbare krachten binnen het bedrijf. En nee, dan hebben we het niet over het vaste personeel, die zijn uiteraard ook onmisbaar, maar het gaat om de ‘onzichtbare’ krachten binnen een bedrijf. Bij Autobedrijf EDA de Heus is dat Theo de Kok

Iemand die oog heeft voor meer dan alleen de werkzaamheden, waar je door tijdsgebrek nooit aan toe komt, denk aan de presentatie in en om het bedrijf; grasmaaien, onkruid wieden, afvalbakken legen, kapotte vlaggen ophangen en nog veel meer!

Theo
Theo de Kok is er zo een, bijna 70 jaar, altijd in voor een geintje, gepensioneerd, een gepassioneerd man die niet stil kan zitten en zijn energie graag kwijt wil.

Bezigheden waar het personeel simpelweg geen tijd voor heeft, omdat onze service verlening naar de klant toe prioriteit is. Theo heeft oog voor detail en wil het graag netjes hebben, denk ook aan materiaal dat stuk gaat of slechter wordt door gebruik, wat weer even opgelapt moet worden. Als er bijvoorbeeld ergens een stopcontact moet komen is ook Theo hier zeker voor te porren, het ‘dat kan ik niet’ bestaat niet. 

Ook is Theo graag onderweg en vindt hij het fantastisch om met onze oprijwagen bijvoorbeeld in Duitsland een import auto te gaan halen.

Onmisbaar
Ze worden vaak vergeten binnen een bedrijf, maar dat noemen wij onmisbare krachten die je als bedrijf nodig hebt. Toppers zijn het en daarom wordt Theo op deze manier toch even in het zonnetje gezet!