Deze maand is het assortiment nog verder uitgebreid met het Belgische merk “BEKA”
Deze maand is het assortiment nog verder uitgebreid met het Belgische merk “BEKA”

Studio van der Goes Slapen

Algemeen

In Nootdorp bij Studio van der Goes is een uitgebreide bedden-speciaal afdeling op de 1e etage. Samen met u wordt er gezocht welk slaapsysteem voor u het meest geschikt is en wat bij u past, want niemand is hetzelfde. Heeft u het bijvoorbeeld snel warm, slaapt u op uw zij of buik, kunt u makkelijk omdraaien op uw matras en zo zijn er nog veel meer dingen waarmee u rekening moet houden bij aanschaf van een nieuw bed.

Deze maand is ons assortiment nog verder uitgebreid met het Belgische merk “BEKA”. Boxsprings en Matrassen, al sinds 1935 creëert Beka voor elke persoon een unieke plaats waar innovatieve slaaptechnologie, vakmanschap en afwerking samenvloeien tot het summum van slaapcomfort. Dat voel je direct op het moment dat je gaat liggen. Het is net even allemaal anders samengesteld, ook veer en afdekmateriaal (GELTEX), dan bij andere fabrikanten. Naast het sublieme ligcomfort zijn er ook zeer mooi afgewerkte boxsprings (op 3 hoogten) en zeer veel keuze in hoofdborden en stoffen/kleuren. Naast onze andere merken (Auping, Pullman, Mline etc.) heeft dit merk echt een meerwaarde op onze al bestaande ruime collectie.
Haal ook de lente in huis met van der Goes… want de nieuwe voorjaarscollectie is binnen van “VANDYCK”. De nieuwste kleuren dekbedovertrekken, badjassen, handdoeken en daarnaast natuurlijk een zeer uitgebreid assortiment hoofdkussens en dekbedden. Met een nieuw dekbedovertrek in lentekleuren maak je de slaapkamer weer helemaal fris en nieuw, en vooral in de kwaliteit katoen/satijn ga je heerlijk de zomer in. Het voelt koel aan, valt soepel en kreukt een heel stuk minder.
Het is dus echt de moeite waard om eens langs te komen om nieuwe ideeën op te doen, of goed advies voor een nieuw matras. Een matras gaat gemiddeld 10 jaar mee. Weet u hoe oud uw matras is? Doordat wij verschillende merken aanbieden kunt u ook goed de verschillen voelen. Naast boxsprings zijn er natuurlijk ook nog houten ledikanten die u zelf kunt samenstellen met lattenbodems of spiralen, wel of niet verstelbaar.
Het nieuwe pand heeft een eigen parkeerterrein voor de deur, op de parterre een zeer uitgebreid assortiment vloeren (PVC, laminaat, houtenvloeren, tapijt), raamdecoratie en wanddecoratie, via de lift komt u op onze mooie slaapafdeling. TIP: Voor een goed advies nemen wij graag de tijd voor u. Maak daarom een afspraak, dit is vrijblijvend en verplicht u tot niets, dat kan gewoon via de telefoon of u kunt zelf een datum/tijd reserveren via onze website:
studiovandergoesslapen.nl of
studiovandergoeswonen.nl

Studio van der Goes, Kruisweg 7-9 2631 PE Nootdorp, 015-3108241, info@studiovandergoesslapen.nl