TOPTEAMWORK Uitzendbureau
TOPTEAMWORK Uitzendbureau

Persoonlijke aanpak bij TOPTEAMWORK BV

Algemeen

DEN HOORN - TOPTEAMWORK BV is een betrouwbare uitzendbureau dat al meer dan 25 jaar ervaring heeft. Het is een gecertificeerde onderneming die is aangesloten bij de branchevereniging. TOPTEAMWORK  en voorziet bedrijven in de omgeving van personeel. Dus heeft een vacature? Dan kunt u die hier uitzetten.

Bij TOPTEAMWORK wordt er gekozen voor een persoonlijke aanpak. Jij staat hierin centraal. Er wordt gefocust op persoonlijke benadering naar kandidaten en opdrachtgevers, dit doet TOPTEAMWORK door jou een speciaal gevoel te geven. Het doel is om kandidaten te laten schitteren in en met hun nieuwe baan. Personeel kan ook op de payroll gezet worden.

Het streven naar perfecte kwaliteit is TOPTEAMWORK haar eerste uitgangspunt in de dienstverlening. Ook worden de normen gezondheid, veiligheid en milieu erg serieus genomen. Ons product is de ultieme match. Die ultieme match zorgt weer voor een positieve energie binnen het bedrijf. 

Regionale werkgevers
TOPTEAMWORK werkt samen met regionale werkgevers, zoals Breijer, Weverling groenproviders, Victor & Wijtman en nog veel meer.

TOPTEAMWORK BV bevindt zich aan de Hooipolder nummer 7 in Den Hoorn en is te bereiken op 085-0778346. Ook kunt u mailen naar info@topteamwork.nl. 

Wilt u graag wat meer informatie hebben? Ga dan naar www.topteamworkuitzendbureau.nl. Op de website kunt u alle vacatures vinden.