Medewerkers van Venvo aan het werk
Medewerkers van Venvo aan het werk

De Brustor B-25 Prestige bij Venvo Zonwering & Rolluiken

Algemeen

Wateringen - Bent u op zoek naar zonwering, binnenzonwering of buitenzonwering? Venvo Zonwering & Rolluiken zorgt ervoor dat uw huis is voorzien van de mooiste zonwering. De specialisten van Venvo zorgen ervoor dat de zonwering 100 procent is afgestemd op uw ideeën en wensen. 

Van alle zonwervingen die Venvo aanbiedt is de Brustor B-25 Prestige een interessante optie. 

Brustor B-25 Prestige
De Brustor B-25 Prestige is de topversie van de B-25 zonneluifel. Deze variant weerstaat windkracht tot 6 beaufort. Met zware knikarmen van 73 mm hoog met vier kabels, voldoet deze variant aan de hoogste Europese CE norm inzake windresistentie.

De Brustor B25 Prestige is een volledig gesloten cassette scherm, gebaseerd op de originele B-25 en is geschikt voor grotere uitvallen. Daarom is de zonwering voorzien van zwaardere knikarmen, hierdoor ontstaat er meer doekspanning.

Maten
De Brustor B-25 Prestige is leverbaar tot een breedte van 7 meter en gekoppeld zelfs tot 14 meter. De uitval kan tot 3.750 meter. Uniek in zonwering! Het doek komt uit de doekcollectie Dickson en voor het kleurprofiel heeft u de keuze uit 200 Ralkleuren. Als u voor de Brustor B-25 kiest heeft u de mogelijkheid om een LED spot in de elleboog te plaatsen of een LED strip onder de kast.

Contact
De winkel bevindt zich aan de `s-Gravenzandseweg 3 in Wateringen. U kunt er met terecht van maandag t/m vrijdag tussen 8.30 uur en 12 uur en tussen 13 en 16.30 uur. Voor vragen kunt u altijd mailen naar info@venvo.nl of bellen naar +31(0)174-213273. Voor meer informatie kunt u ook terecht op www.venvo.nl.