Edwin en Renske met de 3D Soprano Titanium laser
Edwin en Renske met de 3D Soprano Titanium laser

Premium 3D laser ontharen bij MH kliniek!

Algemeen

RIJSWIJK - “Met de nieuwste 3D Soprano Titanium laser hebben we het beste op gebied van laser ontharen in huis gehaald”, vertelt Renske Wind, mede eigenaar van de vestigingen MH kliniek in Papendrecht en Rijswijk. “Deze laser is sterker, sneller en intelligenter!”

“Met deze innovatieve laser kan je vrijwel pijnloos het hele jaar door alle huidtypes behandelen. Dit komt door de unieke 3D afgifte techniek. In één pulse schieten we een combinatie van afgebakend laserlicht (Alexandrite, Diode en ND-Yag) de huid in. Dit betekent dat er met één druk op de knop meerdere huiddieptes en verschillende haartypes behandeld kunnen worden. Geen enkel andere laser heeft deze combinatietechniek. Daarnaast heeft de Soprano Titanuim een speciaal ontworpen koelsysteem, Ice plus. Dit geeft meer veiligheid en comfort dan ooit.
Het grootste voordeel van deze innovatie is dat er minder behandelingen nodig zijn. De gepatenteerde SHR modus op de Soprano Titanium zorgt ervoor dat ieder huidtype het hele jaar door behandeld kan worden. De twee behandelkoppen zorgen voor precisie en snelheid van de behandeling.
Sinds 2003 geven dagelijks meerdere huidtherapeuten deze behandelingen. Dit zijn er al tienduizenden geweest. Sinds we in april gestart zijn met onze nieuwe lasers hebben we al zoveel enthousiaste reacties gehad van cliënten die overgestapt. Eén van de mooiste reacties: ‘De behandeling is zo relaxt om te ondergaan, ik wil mijn hele lichaam nu wel behandelen’. Voor ons de bevestiging dat we de juiste keuze hebben gemaakt.”

Mocht u willen kennismaken met permanente laserontharing, maak dan een kosteloos en vrijblijvende afspraak.

MH kliniek Rijswijk
Info@mhkliniek.nl
070-7400004