iemms Keukens & Interieur
iemms Keukens & Interieur

Iemms Keukens & Interieur bestaat 5 jaar

Algemeen

VLAARDINGEN - Vijf jaar geleden opende iemms Keukens & Interieur zijn deuren. Op vrijdag 8 april bestonden het bedrijf precies vijf jaar. 

Een keuken kopen doe je niet elke dag, daarom zorgen de medewerkers van iemms dat u professioneel advies krijgt, zodat u de juiste beslissing kan maken. Iemms neemt daarom graag de tijd om zijn klanten beter te leren kennen.

Droomkeuken
Smaken verschillen, maar bij iemms zit er voor ieders smaak wel iets tussen. Houdt u van een stoere uitstraling of wilt u voor een meer sfeervollere uitstraling gaan? Maak dan een afspraak met een van de gespecialiseerde werknemers. Zij combineren uw ideeën en wensen tot het ontwerp van uw droomkeuken.

Nieuwe uitstraling
In een mooie keuken horen ook mooi meubels. Denk aan een eettafel, eettafelstoelen, een mooie lamp voor boven de tafel. U wilt natuurlijk wel dat uw meubels bij de nieuwe uitstraling van uw keuken passen. De mogelijkheid om uw meubels op maat te laten maken zijn eindeloos. Iemms zorgt ervoor dat uw huis voorzien is van een echte eyecatcher.

Stijlvolle showroom
Heeft u nog niet helemaal een beeld voor u hoe uw keuken eruit moet zien? Geen probleem, kom gerust even langs om een kijkje te nemen in onze stijlvolle showroom waar u ons aanbod aan keukens, interieur, vloeren en nog veel meer kunt bekijken. Het is namelijk erg belangrijk dat u eerst goed oriënteert voordat u een beslissing neemt. Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken met een van de specialisten? Ga dan naar www.iemms.nl/interieur/.Voor vragen kunt u altijd mailen naar info@iemms.nl of bellen naar 010 - 223 42 43. U kunt ook vrijblijvend langskomen. De winkel bevindt zich op Gerard Burgerlaan 1 in Vlaardingen.