Vestigingsmanager Zeeuw & Zeeuw Kia Elgin Herfst
Vestigingsmanager Zeeuw & Zeeuw Kia Elgin Herfst

De nieuwe Kia Niro bij Zeeuw & Zeeuw Kia

Algemeen

DELFT - De Kia Niro is dé best verkochte auto in Nederland van 2020 en 2021. De Niro heeft een nieuw design gekregen, nieuwe prijzen en is een stuk ruimer. De nieuwe Kia Niro combineert innovatieve technologie, duurzame materialen en een mooi design. De Kia Niro is al te bestellen vanaf 31,995 euro.  

In 2016 kwam de eerste Kia Niro op de markt en nu in 2022 wordt de nieuwe Niro verwacht. Met een nieuw interieur en exterieur, heeft de Niro een nieuwe uitstraling gekregen en is een totaal andere auto. 

Hybride & elektrisch
Dit jaar in juni zal de hybride variant van de Niro verkrijgbaar zijn. Een maand later komt de elektrische variant op de markt. Wanneer u de auto komt bekijken, zult u merken dat de nieuwe variant een stuk ruimer en hoger is. Dit is ideaal voor gezinnen of als u met de auto op vakantie wilt. Heeft u een buggywagen en volle boodschappentassen? Met de nieuwe Niro hoeft u zich geen zorgen te maken over te kort aan ruimte. Het past allemaal in de achterbak en en de kinderen passen makkelijk op de achterbank. Het is een ideale auto waarin kinderen kunnen doorgroeien. Op de nieuwe Niro krijgt u zeven jaar garantie met een maximum van 150.000 km.

Roadshow
Binnenkort is er een Roadshow, dat houdt in dat u op afspraak langs kunt komen om de nieuwe Niro te komen bewonderen. U mag er dan nog niet in rijden, maar u kunt er wel alvast in zitten. Op die dag zullen er ook medewerkers aanwezig zijn die al uw vragen kunnen beantwoorden. Het is verplicht om u van te voren in te schrijven.

Dat kan via www.zeeuwenzeeuw.nl/kia/ Bent u benieuwd of heeft u vragen? Ga dan eens langs bij Zeeuw & Zeeuw aan de Schieweg 53.