Stefanie, Marco en Louisa van Cafetaria De Jongens
Stefanie, Marco en Louisa van Cafetaria De Jongens

Cafetaria De Jongens voelt zich thuis bij RODI!

Algemeen

DELFT - Delft is weer een snackbar rijker. Op maandag 4 april zal Cafetaria De Jongens zijn deuren open en zijn klanten verwelkomen. 

Faan, Louisa en Marco  zullen elke maandag tot en met zaterdag van 11.00 uur tot 20.00 uur verse patat, broodjes en soep serveren. Marco heeft al ervaring in de horeca. Voorheen heeft hij 16 jaar gewerkt in cafetaria Die Twee dat onlangs de deuren heeft gesloten. Marco zal voor velen dus wel een bekend gezicht zijn. 

Verse gerechten
Naast verse patat serveert Cafetaria De Jongens ook verse broodjes die zij zelf afbakken. Voor de lunch hebben zij heerlijke gerechten op het menu staan en serveren zij diverse soepen.

Catering
Als bedrijf kan het wel eens zijn dat u een bijeenkomst heeft en dat u daar wat lekkers bij wilt hebben. Dan is het goed op contact op te nemen met de De Jongens. Zij serveren namelijk voor vergaderingen en andere bijeenkomsten de catering. Van heerlijke broodjes kroket tot vers belegde broodjes. Of wilt u uw medewerkers voorzien van een heerlijke lunch? Ook dan bent u bij Cafetaria De Jongens aan het juiste adres.

Bestickering
“RODI media zh heeft veel voor ons betekend. Zij hebben onze auto’s bestickerd, de folders gemaakt en de ramen bestickerd. Wij zijn heel blij met het resultaat”, aldus Cafetaria De Jongens. De cafetaria zal 4 april op Frederik Hendrikstraat 1 de deuren openen. 015-3011055