Andy van Leeuwen van De Schaapskooi en Arthur Wijtman van Bike Totaal Wijtman heten u van harte welkom bij de elektrische fiets opstapdagen
Andy van Leeuwen van De Schaapskooi en Arthur Wijtman van Bike Totaal Wijtman heten u van harte welkom bij de elektrische fiets opstapdagen

Kennismaken met elektrische fietsen met Bike Totaal Wijtman

Algemeen

DELFT – In recreatiegebied de Delftse Hout kunnen belangstellenden op zaterdag 9 en zondag 10 april diverse elektrische fietsen komen uitproberen. Dit zijn namelijk de grootste elektrische fiets opstapdagen van de regio, georganiseerd door Bike Totaal Wijtman en De Schaapskooi. 

De tweewielerspeciaalzaak aan de Westlandseweg 17 biedt belangstellenden de mogelijkheid elektrische fietsen van de merken Koga, Sparta, Cortina, Batavus en Gazelle helemaal vrijblijvend te testen. Hiervoor is een aantrekkelijke route uitgezet in het natuurgebied. “Tijdens de elektrische fiets opstapdagen zijn ook vertegenwoordigers van de verschillende merken aanwezig”, vertelt Arthur Wijtman. “Die mensen kunnen alle informatie verstrekken over de kenmerken en mogelijkheden van de elektrische fietsen.” De vertegenwoordigers bevinden zich op het terras van partycentrum De Schaapskooi aan de Korftlaan 3. Voor de deelnemers aan de elektrische fiets opstapdagen is er een heerlijke kop koffie met appelgebak. “Bij het testen is het natuurlijk zo, dat de deelnemers zich niet hoeven te beperken tot één bepaalde fiets”, legt Wijtman uit. “Na het vergelijken van de diverse fietsen, kunnen ze ook na elkaar worden uitgetest.” Bike Totaal Wijtman biedt u een onderhoudspakket, het zogenaamde Fietspaspoort, ter waarde van 210 euro. 

Naast dit fietspaspoort zijn er tijdens de opstapdagen verschillende aanbiedingen bij aankoop van een elektrische fiets. “Het is trouwens ook mogelijk om uw oude fiets in te ruilen tijdens deze dagen”, gaat Wijtman nog even verder. “Voor alle activiteiten, acties en inruilmogelijkheden is het wel even nodig uw legitimatiebewijs mee te nemen.” De elektrische fiets opstapdagen op zaterdag 9 en zondag 10 april en duren van 10.00 tot 17.00 uur. Telefoon: (015) 257 82 31. Internet: www.wijtman.nl.