Medewerkers Ankie en Loura
Medewerkers Ankie en Loura

Het juiste opbergmeubel bij Smits Designcenter

Algemeen

DELFT - Nu het voorjaar is aangebroken is het tijd voor een grote voorjaarsschoonmaak. Dat betekent dat u waarschijnlijk met spullen komt te zitten die u netjes wilt opbergen. Heeft u geen idee hoe u dat moet doen? Heeft u bijvoorbeeld een kast waarin al de rommel zichtbaar is? Geen stress! Smits Designcenter helpt u uit nood. 

Voor opbergmeubelen kunt u bij Smits Designcenter naar binnen wandelen. Zij hebben een breed assortiment aan kasten, merken, materialen en kleuren. 

Materialen
Naast de zitmeubelen van Smits Designcenter, zijn de opbergmeubelen van hoge kwaliteit. Zo heeft het merk Spectral voornamelijk kasten met glasafwerking. Interstar maakt meubelen met een afwerking van lak, hoogglans lak en glas. Riva heeft weer meubelen van massief hout. De opbergmeubelen zijn ideaal voor het netjes wegwerken van je kabels, het plaatsen van je soundbar en je tv. De kasten zijn eventueel voorzien van ledstrips en ledlampjes die ervoor zorgen dat uw opbergmeubel een chique uitstraling heeft.

Advies op maat
Wanneer u een idee heeft hoe uw opbergmeubel eruit moet zien, gaat u samen met één van de gespecialiseerde medewerkers aan tafel zitten. Er zal een 3D ontwerp gemaakt worden om u een realistisch beeld te geven. Er wordt dan met u besproken uit welke elementen het meubel kan bestaan, aangezien Smits Designcenter wel met 100 elementen werkt en allerlei verschillende kleuren. Na uw wensen besproken te hebben zorgt Smits Designcenter ervoor dat uw droommeubel wordt gerealiseerd. De winkel is elke dinsdag tot en met vrijdag geopend van 10.00 uur tot 17.30 uur en elke zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur. Op de website kunt u lezen welke zondagen zij extra geopend zijn.  Voor meer informatie kunt u naar www.smitsdesigncenter.nl. Adres: Estland 5.