Click and Go in de Hoven Passage
Click and Go in de Hoven Passage

leuke Heliumballonnen bij Click and Go

Algemeen

DELFT - Heeft u nieuwe pasfoto’s nodig of heeft u een mooie foto, schilderij of diploma dat u ingelijst wilt hebben? Loop dan bij Click and Go aan de Martinus Nijhofflaan 16 naar binnen. De winkel is gevestigd in de Hoven Passage.

Zonder afspraak kunt u naar binnenlopen voor het maken van een pasfoto. Uw pasfoto’s zijn dan direct klaar en ze zijn ook nog eens digitaal verkrijgbaar. En dat al vanaf 10 euro! De pasfoto’s zijn van zeer hoge resolutie en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. 

Fotoservice
Al vanaf 0,50 cent kunt u in verschillende maten uw foto’s laten afdrukken. Denk aan de maten 10x15, 13x18, 15x20 en 20x30. Het enige wat u moet meenemen is uw telefoon, geheugenkaart, Usb, CD of een foto van de foto.

Heliumballonnen
Geheel nieuw in ons assortiment zijn heliumballonnen. We hebben een enorme keus aan ballonnen, bijvoorbeeld voor een verjaardag of als je iemand beterschap wilt wensen. Maar ook super leuke figuren zoals Bing, Peppa Big, Spiderman of een XL Unicorn en nog veel meer. Al onze ballonnen leveren wij met helium en een gewichtje zodat de ballon niet weg kan waaien.

Inlijsten
Click and Go verkoopt ook totaalpakketten met lijsten van ambachtelijke kwaliteit. Vanwege jarenlange ervaring kunnen de medewerkers uw inlijsting exact laten aansluiten op uw foto.

Voor meer informatie of vragen kunt u mailen naar info@c-and-g.nl of bellen naar 015-2612636. Voor exacte prijzen en voor de openingstijden kunt u terecht op www.c-and-g.nl.