Steun de kwetsbare kinderen
Steun de kwetsbare kinderen

Jouw steun is onmisbaar voor duizenden kwetsbare kinderen

Algemeen

100.000 kinderen in Nederland voelen zich vergeten. Ze zijn verwaarloosd of mishandeld. Het Vergeten Kind zet zich in voor deze kinderen. Het Vergeten Kind strijdt voor een stabiele, liefdevolle omgeving waar zij zich goed kunnen ontwikkelen. Ze geven ze positieve ervaringen met échte aandacht, zodat ze zich gezien en gesteund voelen en ze weer zelfvertrouwen krijgen. 

Stapril
De maand april staat dit jaar in het teken van Stapril! Een sportieve uitdaging om de hele maand april, elke dag 10.000 stappen te zetten. Eindelijk weer iets leuks om samen aan mee te doen en goed voor de gezondheid! De opbrengst van deze actie komt ten goede aan de Heppie Vakanties & Weekenden. Dus als je meedoet, wandel je jezelf niet alleen fit, je helpt er ook nog eens kwetsbare kinderen mee door geld op te halen. Doe je mee? Meer informatie vind je op hetvergetenkind.nl/stapril

Doneren
Geen kans om mee te doen aan Stapril, maar wil je wel graag iets doen voor de kwetsbare kinderen in Nederland? Doneer dan via bovenstaande QR-code of www.hetvergetenkind.nl. Zo draag jij bij aan het realiseren van de missie van Het Vergeten Kind en kwetsbare kinderen nu, maar ook structureel. Hiervoor ontwikkelt Het Vergeten Kind impactvolle programma’s die bijdragen aan het welzijn van deze kinderen. Jouw steun is onmisbaar voor duizenden kwetsbare kinderen in Nederland. Zodat zij een toekomst krijgen waarin een lach én goede jeugdzorg geen uitzondering zijn, maar een recht!

Afbeelding