Maak kans op gratis kaarten voor Oranjekoorts!
Maak kans op gratis kaarten voor Oranjekoorts!

Groot feest in Delft tijdens Koningsnacht

Algemeen

DELFT - Het was even spannend, maar na drie jaar wachten is het eindelijk zover. Het is het eerste grote muziekfestival op de kalender waar we weer samen mogen komen. Op 26 april barst de oranjegekte ouderwets los tijdens Oranjekoorts Koningsnacht Festival. Organisator De Burgemeesters trekt alles uit de kast om er voor jong en oud een Koningsnacht van te maken als nooit tevoren.

Organisator Guy Verbeek ziet dat mensen na lang wachten veel zin hebben in een feestje. “We hebben al meer dan drieduizend kaarten verkocht, dat betekent dat we nog iets minder dan duizend kaarten over hebben. De verkoop gaat erg hard en volgens mij kunnen we daaruit op maken dat iedereen er zin in heeft. En natuurlijk zijn ook wij ontzettend blij dat wij na drie jaar weer kunnen doen waar wij heel gelukkig van worden. En om straks al die mensen al dansend op de Markt te zien, dat zal bijna onwerkelijk zijn.”
Voor deze circuseditie, welke gepresenteerd wordt door niemand minder dan Hans Kàzan, wordt de Markt van 18.00 uur tot 23.30 uur omgetoverd tot het gezelligste feestcircus waar je ooit bent geweest. Ook is er een vernieuwde line-up, met de beste artiesten, deejays en feestacts van Nederlands bodem. Yes-R staat op het podium, de huisband Captain Midnight XL is weer van de partij en er zijn optredens van FeestDJRuud, Kav Verhouzer, Delftsche Helden (die samenspannen met de mannen van De Flierefluiters), Sven Fields en Adventureboy.

Win tickets!
Voor meer informatie en het bestellen van (de laatste) kaarten kun je terecht op www.oranjekoortsfestival.nl. Wil jij kans maken op gratis tickets? Delft op Zondag mag vijf maal twee tickets weggeven. Stuur een mailtje naar info@oranjekoortsfestival.nl vóór 6 april met daarin waarom jij deze tickets wil winnen en maak kans! Vrijdag 8 april worden de winnaars geïnformeerd.