De verkoopadviseurs van Zeeuw & Zeeuw in Delfgauw vertellen u graag alles over de nieuwe Dacia Jogger
De verkoopadviseurs van Zeeuw & Zeeuw in Delfgauw vertellen u graag alles over de nieuwe Dacia Jogger

De nieuwe Dacia Jogger bij Zeeuw & Zeeuw

Algemeen

DELFGAUW - Op 18, 19 en zondag 20 maart wordt de nieuwe Dacia Jogger geïntroduceerd bij Renault Zeeuw & Zeeuw in Delfgauw. Onder het genot van een hapje en een drankje heet Zeeuw & Zeeuw u dit weekend van harte welkom om een kijkje te nemen in de showroom.

Met een unieke prijs-kwaliteitverhouding in het C-segment, is de gloednieuwe Dacia Jogger de betaalbaarste gezinsauto in zijn klasse.

Ideale gezinsauto
De nieuwe Jogger is de goedkoopste ideaalste gezinsauto van Nederland. Met 7 stoelen en 60 mogelijkheden om de stoelen te verplaatsen, is dit de auto waarmee je met het hele gezin op vakantie wilt. De Jogger maakt het dagelijkse leven stukken makkelijker voor u en het hele gezin. Met de enorme laadruimte is het vervoeren van extra personen en spullen geen enkel probleem.

Avonturiers
Ben jij gek op avontuur? Dan past de Dacia Jogger perfect bij jou. De stoelen kun je achterin helemaal plat klappen, waardoor er een enorme ruimte ontstaat voor je bagage. Voor echte avonturiers is dit een praktische, dynamische en moderne auto om mee op reis te gaan.

Beste van drie werelden
De Jogger verenigt het beste van drie werelden: De lengte van een stationwagen, de interieurruimte en laadcapaciteiten van een MPV en de veelzijdigheid van een SUV. Dacia levert de Jogger in twee motorvarianten. Naast de benzinemotor is er ook een Bi-Fuel die geschikt is voor benzine en LPG.

Welkom
Renault  & Dacia dealer Zeeuw & Zeeuw bevindt zich aan de Exportweg 2 in Delfgauw en zijn a.s. zondag EXTRA geopend van 11.00u tot 16.00u. U bent van harte welkom.