Atelier Arwin
Atelier Arwin

Roviggo staat garant voor kwaliteit

Algemeen

DEN HOORN - Naai & Maatkleding Atelier Arwin zorgt ervoor dat uw kleding snel en vakkundig naar uw wens op maat wordt gemaakt. Naast het maken van maatkleding, kledingreparaties, woningstoffering en textielreiniging, richt eigenaar Yousef Hamdi zich nu ook op zijn eigen merk Roviggo. Roviggo is het merk van Yousef dat sinds 1 januari bestaat. Momenteel is hij druk bezig met het opzetten van de online webshop. 

De ambitieuze Yousef kwam acht jaar geleden vanuit Iran naar Nederland. Hij runt hier sinds 2015 zijn atelier in Den Hoorn, dat toen vernoemd is naar zijn nu 10-jarige zoon Arwin. Youssef werkt er met zijn vrouw en nog een medewerker. Met z’n drieën richten ze zich op het maken, vermaken en herstellen van kleding, woningstoffering, gordijnen en karpet- en gordijnen reiniging en stomerij.

Reparaties
Atelier Arwin en Roviggo staan garant voor kennis en kwaliteit. De medewerkers staan u bij met vakkundig advies. Naast het repareren van kleding doen zij ook aan meubelreparatie. Is uw zitmeubel doorgezakt? Dan kunnen zij het weer herstellen. Ook kunnen de medewerkers van Atelier Arwin alle maten en stijlen gordijnen en tafelkleden voor u herstellen. Atelier Arwin heeft klanten uit Den Hoorn, Schipluiden, Delft, Den Haag, De Lier, Naaldwijk en Rijswijk. Het atelier is elke maandag tot en met vrijdag geopend van 9.00 uur tot 18.00 uur en elke zaterdag van 9.00 uur tot 17.00 uur. Atelier Arwin verzorgt ook een gratis haal- brengservice. Kijk op www.naaicenter.nl voor meer informatie. Het atelier bevindt zich aan de Dijkshoornseweg 33A in Den Hoorn.