Güler, Hanci en Anita van Eetgelegenheid Het Hoekje
Güler, Hanci en Anita van Eetgelegenheid Het Hoekje

Het Hoekje: lekker én betaalbaar!

Algemeen

DELFT - Even ontspannen, kletsen of genieten van een kopje koffie of heerlijk eten? Bij Eetgelegenheid Het Hoekje in De Hoven Passage kan het allemaal! 

Het koppel Hanci en Anita zijn eigenaren van de zaak in het winkelcentrum. Al velen hebben jaren mogen genieten van hun veelzijdige menukaart. Dat de drankjes en gerechten in de smaak vallen, wordt duidelijk door de grote klantenkring die de horecazaak heeft opgebouwd.

Uitgebreid assortiment
Op de kaart vind je tal van Hollandse gerechten. “Of je nu trek hebt in een soepje, gehaktbal, biefstukje of ouderwetse pannenkoek, wij hebben het! Maar ook maken wij zelf taarten, smoothies en heerlijke ijscoupes.” Naast de uitgebreide vaste menukaart biedt de eetgelegenheid wisselende gerechten. Wie denkt dat aan hoge kwaliteit een flink prijskaartje hangt, heeft het mis. Menu’s worden aangeboden voor gemiddeld 9,95 euro en een koffie - volgens Hanci de lekkerste van heel Delft - voor 2,10 euro. “Uit eten gaan moet toegankelijk zijn voor iedereen, zowel lunch als diner.” Ook voor een ontbijtje hoef je niet diep in de buidel te tasten. Voor een uitgebreid keuze-ontbijt inclusief drankje betaal je slechts 4,95 euro. Kom je met twee personen? Dan is het 4,25 euro per persoon. Ook hebben zij elke vrijdag van 17.00 uur tot 16.00 uur Happy hour. Dit is voor Het Hoekje het jaar van vernieuwingen, zo komen en er nieuwe kipgerechten en nieuwe burgers bij die niet te onderscheiden zijn van hemelse smaak. De heerlijke gerechten kun je in het restaurant nuttigen of af te halen. Binnenkort is het ook mogelijk om het eten thuis te laten bezorgen. Naast de nieuwe gerechten wordt er achter de schermen ook gewerkt aan het nieuwe interieur. Jullie zijn elke maandag tot en met zaterdag welkom van 9.00 uur tot 20.00 uur en elke zondag van 10.00 uur tot 18.00 uur. Voor meer informatie kan je kijken op www.efcdelft.nl