Afbeelding

Finn Comfort Schoenen: Comfort en mode. De perfecte combinatie!

Algemeen

” Finn Comfort is hèt schoenenmerk voor comfortabel loopplezier en het oplossen van voetklachten. Dit familiebedrijf maakt de schoenen nog met de hand waardoor je verzekerd bent van optimale kwaliteit. Je vindt een ruim assortiment aan Finn Comfort schoenen, sneakers en sandalen in Beterlopenwinkel Den Haag

FinnComfort heeft ook leesten voor slanke voeten. De smalle leesten FinnComfort vallen onder de noemer Finn Slim, hiermee kunnen dames met slanke voeten ook optimaal genieten van het wereldberoemde Finncomfort voetbed.

Met Finnamic afwikkelzolen lopen zonder pijnklachten! Finnamic rolzolen veroorzaken een comfort dat hoort bij een gezonde en actieve leefstijl. Hielspoorklachten en pijn aan je voorvoet verdwijnen als sneeuw voor de zon. De lichaamshouding verbetert omdat de schoenen je stimuleren om rechtop te gaan staan waardoor je een actievere houding krijgt, dit is beter voor het hele lichaam en zo worden rug, knieën en heupen optimaal ontlast.

Finn Comfort schoenen met een goede hielomsluiting. De keuze is reuze bij de Beterlopenwinkel. Allemaal verschillende modellen in leuke kleuren gecombineerd met fraaie printen maken deze schoenen een lust voor het oog!

De collectie voor het voorjaar en de zomer van 2022 Finn Comfort bestaat uit diverse schoenenlijnen zoals Profylaxe en Finnamic. Profylaxe is ontwikkeld voor de gevoelige voet en zijn uitermate geschikt voor diabetici en reumapatiënten. Het binnenwerk van deze schoenen is volledig naadloos. De Finnamic schoenen, sandalen, slippers en booties hebben een zogenaamde rolzool die een betere houding stimuleert en die de delicate voorvoet en mogelijke hielspoor ontziet. Kom naar onze winkel en laat je voorlichten welke schoen het best bij jou past.” 

Beterlopenwinkel Den Haag, Laan van Wateringse Veld 73, Den Haag. Tel: 070-3099058. Openingstijden: Ma 12.00 - 17.30. di t/m vr 09.30 - 17.30 en za 09.30 - 17.00