Esther en Erwin Kerkhof bij de info/verhuur balie van Gamma Delft.
Esther en Erwin Kerkhof bij de info/verhuur balie van Gamma Delft.

Erwin Kerkhof 40 jaar in dienst bij Gamma Delft

Algemeen

DELFT - Erwin Kerkhof is er al sinds de opening van Gamma Delft bij. Hij is dinsdag 8 maart 40 jaar werkzaam in het filiaal. Maandag gaan zijn collega’s hem welverdiend in het zonnetje zetten. Ben jij die dag toevallig in de winkel? Feliciteer Erwin dan gerust eventjes!

Erwin is er al vanaf het begin bij. Vanaf de opening van Gamma Delft vervulde hij de rol van verkoopmedewerker. Later heeft hij een tijdje in het management gezeten en verschillende functies binnen Gamma Delft gehad. Inmiddels is hij al 20 jaar het gezicht van de info-/verhuurbalie. “Gamma Delft staat al jaren aan de top in Nederland en daar heeft Erwin zeker een bijdrage aangeleverd”, vertelt filiaalmanager John van Beek. “Ik werk al 37 jaar met hem samen en elke dag is hij weer erg betrokken en loyaal. Een fijne collega, dus!”

Liefde
Erwin is inmiddels het gezicht van Gamma Delft. Zodra je binnenkomt zie je Erwin direct met een glimlach staan, bereid om jou te helpen bij al jouw vragen. Elke dag is hij weer bezig met kijken hoe het beter kan. Erwin heeft niet alleen liefde in zijn werk gevonden, maar hij heeft ook zijn liefde óp werk gevonden. Bij de Gamma heeft Erwin namelijk zijn vrouw Esther leren kennen. Esther werkt hier inmiddels ook al 36 jaar en samen met Erwin staat zij bij de info-/verhuurbalie.

Erwin is de eerste medewerker die 40 jaar werkzaam is bij bij Gamma Delft, maar over een paar jaar komen er nog zes aan die 40 jaar in dienst zullen zijn.

Wil jij Erwin ook feliciteren met dit jubileum? Gamma Delft is elke maandag tot en met vrijdag geopend van 09.00 uur tot 21.00 uur, elke zaterdag van 09.00 uur tot 18.00 uur en zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur. Stap eens binnen en wie weet is Erwin degene die jou verwelkomt!