Els, Yvonne (zittend) en Corné (Foto: Koos Bommelé)
Els, Yvonne (zittend) en Corné (Foto: Koos Bommelé)

Van Kapel bestaat dit jaar 60 jaar!

Algemeen

DELFT - Van Kapel bestaat dit jaar 60 jaar! Het bedrijf is in 1962 opgericht en wordt gerund door Corné van Kapel en zijn partner Els. Nu de zaak weer volledig open, is Van Kapel blij dat zij de klanten weer van harte welkom kunnen heten.

Van Kapel is dé speciaalzaak in elektrotechniek met tv’s, audioapparaten, inbouwapparatuur en huishoudelijke apparaten. De kracht van Van Kapel is dat zij zich richt op de kwaliteitsmerken. Ook heeft Van Kapel zijn eigen vakbekwame personeel dat apparatuur kan installeren en onderhoud en service kan verlenen. “Ik denk dat wij onderscheidend zijn met onze kennis en kwaliteit”, vertelt Corné van Kapel. Van Kapel kan snel schakelen vanwege een eigen technische dienst. 

Breed assortiment
Bij Van Kapel treft u een breed assortiment aan van verschillende apparatuur. Bent u op zoek naar een nieuwe tv, audio en streaming producten, inbouwapparatuur, verlichting of naar huishoudelijke apparaten? Spreek dan gerust een van de medewerkers aan. Zij kunnen u advies geven wat het beste bij u past en zorgen dat er een wereld voor u open gaat. Met zo’n breed assortiment zit er voor iedereen geschikte apparatuur tussen.

Heeft u misschien geen tijd om langs de winkel te gaan? Geen probleem want Van Kapel heeft ook een webshop. Op www.vankapel.nl/webshop  kunt u al een kijkje nemen in het brede assortiment. 

Van Kapel is gevestigd aan de Hugo de Grootstraat 118-136. U kunt hier elke dinsdag tot en met vrijdag terecht van 09.00 uur tot 18.00 uur en op de zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur. 

Wilt u graag meer informatie? kijk dan op www.vankapel.nl of bel naar 015 212 0817.
Ook kunt u mailen naar info@vankapel.nl.