Interieuradviseur Sanne Boomgaardt adviseert de klant
Interieuradviseur Sanne Boomgaardt adviseert de klant

Interieuradvies bij Studio van der Goes

Algemeen

NOOTDORP - Studio van der Goes Wonen aan de Kruisweg 7-9 is niet alleen een winkel waar je terecht kunt voor de aankoop van vloeren, wand- en raambekleding, maar ook voor een uitgebreid advies. Graag adviseren de interieuradviseurs van Studio van der Goes jou bij het maken van een persoonlijke keuze waar jij echt blij van wordt.

“Studio van der Goes verkoopt diverse typen vloeren, waaronder pvc-vloeren, marmoleum, houten vloeren, laminaat en tapijt, maar ook vloerkleden op maat”, vertelt interieuradviseur Sanne Boomgaardt die sinds juni haar creativiteit kwijt kan binnen het Nootdorpse familiebedrijf. “Daarnaast bieden wij de klant diverse binnenzonweringen, van een gordijn tot een Duette Shade, rolgordijn of jaloezie. Ook voor wandbekleding kunnen mensen bij ons aankloppen. We verkopen LAB ECO Paint en verschillende soorten behang van onder meer de merken Arte, Eijffinger en Hooked on Walls. Je interieur maak je af met nieuwe meubels van PTMD. Wij kunnen dus echt een totaalpakket leveren voor een compleet nieuwe uitstraling van jouw woning.” 

Advies
Of je nu zoekt naar alleen een gordijn of naar een compleet nieuw interieur, de adviseurs van Studio van der Goes helpen graag. “Wij bekijken altijd samen met de klant tot in welke mate advies nodig is. De een zal met een basis inspiratieadvies zelf aan de slag kunnen en de ander nemen we helemaal aan de hand mee met ons uitgebreide premiumadvies en helpen we van a tot z bij het maken van keuzes. Voor hen maken we een 3D-tekening en een moodboard met stalen om elke mogelijke keuze door te spreken. Samen doorlopen we alle wensen en ideeën en creëren we een woning waar jij je thuis voelt.”

Actie van de maand
Komende maand loopt bij Studio van der Goes een leuke actie; elk vierde product van Luxaflex krijg je namelijk cadeau! De actie geldt voor Plissé, Duette, horizontaal aluminium, houten jaloezieën en horren. Alle combinaties zijn mogelijk, je krijgt het voordeligste product met standaard bediening helemaal gratis.

Heb jij behoefte aan interieuradvies of wil je spontaan een kijkje nemen? Loop dan eens binnen bij Studio van der Goes. Voor de Premium adviezen werken de adviseurs wel altijd op afspraak om zo voldoende tijd in te kunnen plannen. “Zo kunnen wij ons echt focussen op de klant. Maar voor de basisadviezen kun je gerust langskomen!” 

Meer informatie vind je op
www.studiovandergoeswonen.nl.